Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Ny Southampton-træner endegyldigt på plads - Luton-træner skal redde skrantende Saints

Det bliver waliseren Nathan Jones, der skal prøve at redde Southampton ud af nedrykningssuppen.
Det bliver waliseren Nathan Jones, der skal prøve at redde Southampton ud af nedrykningssuppen.Profimedia
Ralph Hasenhüttl blev for nyligt fyret efter at have været manager for sydengelske Southampton siden 2018, og efter en del rygter i krogene er det nu officielt, at den nye mand ved roret for Saints er Nathan Jones, der dermed forlader Luton for anden gang.

Det var den tidligere AGF- og FCK-assistent Rubén Sellés, der midlertidigt tog over efter Hasenhüttl , der ellers havde været den manager med størst anciennitet hos Southampton i Premier League-eraen, da han havde siddet i stolen siden 2018. 

Men med en vis bagdel i vandskorpen var det efterhånden ventet, at Hasenhüttl ville blive vist døren, og siden han forlod klubben i sidste uge har der været tale om, at Luton-træneren Nathan Jones ville blive den, der skulle forsøge at redde Saints. 

Jones har leveret fine resultater for Luton, der blev nummer seks i Championship i sidste sæson, og waliseren blev af samme årsag kåret som årets manager i den næstbedste række. De nåede playoffs, hvor det dog blev et samlet nederlag til Huddersfield.

Southampton har fået en sølle point-høst indtil videre, og har blandt andet kun hentet en enkelt sejr de seneste ni kampe. Jones har fået en kontrakt på 3 1/2 år, og han får sig lidt af en premiere for klubben, der skal på en tur til det nordøstlige England i weekenden, hvor de besøger Liverpool på Anfield.