Odense førte flere gange men topholdet Herning fik has på Bulldogs efter straffeslagProfimedia
Førerholdet i Metal Ligaen, Herning Blue Fox, hentede torsdag en hjemmesejr mod Odense Bulldogs, men det holdt hårdt. Først efter straffeslagskonkurrence kunne midtjyderne fejre sejren, der kastede to point af sig til stillingen.

Odense førte henholdsvis 1-0 og 2-1 efter de første to perioder, men i den sidste periode tvang Herning kampen ud i forlængelse, men heller ikke her faldt en afgørelse.

Odense misbrugte alle sine tre forsøg i straffeslagskonkurrencen, og canadieren Phil Marinaccio blev helten, da han scorede på Hernings andet forsøg.

Dermed kom Herning på 61 point for 31 kampe. Aalborg Pirates kunne have nærmet sig Herning, men tabte hjemme med 1-2 til Frederikshavn White Hawks, og aalborgenserne bliver på 57 point for 29 opgør.

Det var frederikshavnernes fjerde sejr i træk, men holdet ligger dog stadig blot nummer syv med 40 point for 29 kampe.

Nummer tre, Sønderjyske, tabte for tredje kamp i træk, da hjemmekampen mod Esbjerg Energy sluttede 1-3.

I rundens rent sjællandske opgør vandt Herlev Eagles over Rungsted Seier Capital med 3-2 efter forlænget spilletid.