Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Olympisk diskosmester kan havne i NFL: Har været til prøve-træninger inden OL

Olympisk diskosmester kan havne i NFL:
Olympisk diskosmester kan havne i NFL:Profimedia
Efter sit OL-guld overvejer Roje Stona, om han skal byttes diskoskast ud med amerikansk fodbold.

Efter overraskende at have vundet olympisk guld i diskoskast onsdag aften sår jamaicaneren Roje Stona tvivl om sin fremtid som atletikudøver.

Han overvejer, om han i stedet skal jagte en professionel karriere i amerikansk fodbold. Det siger OL-guldvinderen, der tilbage i foråret deltog i prøvetræninger hos NFL-holdene Green Bay Packers og New Orleans Saints.

"OL-guldet er en drøm, der går i opfyldelse. Det her er en af de bedste følelser og en af de bedste dage i mit liv. Men vi må se, hvad der skal ske fremadrettet. Jeg skal lige sove på det her", siger 25-årige Roje Stona ifølge AFP.

"Jeg har meget at tænke over nu, og der er mange beslutninger, som skal træffes".

Af hensyn til sine OL-forberedelser har han ikke brugt flere kræfter på amerikansk fodbold siden sine NFL-prøvetræninger i foråret.

Han pointerer dog, at en tilværelse som atletikudøver i en kastedisciplin umiddelbart ikke er lige så lukrativ eller prestigefyldt som at være NFL-spiller.

Det kræver meget hårdt arbejde at være med i toppen, og alligevel ender atletikudøverne i løbedisciplinerne med at få mest opmærksomhed og de bedste sponsoraftaler.

"Skal jeg blive ved med at kaste, eller skal jeg spille amerikansk fodbold? Det er et godt spørgsmål", lyder det kryptisk fra OL-guldvinderen.

Han vandt OL-guld og satte olympisk rekord med et kast på præcis 70 meter.

Jamaicanerens vinderkast var tre centimeter længere end verdensrekordholder Mykolas Aleknas bedste forsøg.