Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Olympisk mester hånes på sociale medier efter nyt afbud til Diamond League

Olympisk mester hånes på sociale efter ny afbud til Diamond League
Olympisk mester hånes på sociale efter ny afbud til Diamond LeagueProfimedia
Marcell Jacobs er næsten ikke set på atletikbanen siden det overraskende OL-guld på 100 meter i 2021. Nu trækker han sig fra endnu et stævne og bliver gjort til grin på de sociale medier.

I Rabat i Marokko havde man ellers gjort klar til den længe ventede duel mod verdensmesteren Fred Kerley, men Jacobs trak sig igen. Og det betyder at den 28-årige ikke har været i aktion i et eneste Diamond League-stævne siden OL-guldet i 2021.

Atletikhjemmesiden Citius Mag skriver åledes, at det er femte gang, Jacobs står over før en potentiel duel mod sidste års verdensmester Fred Kerley gennem det seneste år.

For nylig kritiserede Kerley sin italienske rival for ikke at være "a real dog", hvilket Jacobs reagerede på ved at sige, "at løven ikke vender sig, når en lille hund gøer."

Han delte et billede fra OL-finalen i Tokyo med teksten: "Når du vil, hvor du vil. Men husk: Når det gjaldt, endte det sådan her."

I følge Jacobs var det ikke en skade, der holdt ham væk fra weekendens Diamond League-stævne, men et problem, der opstod efter, at han trådte forkert. OL-vinderen fortæller, at han er i stærk fysisk og teknisk form, men at duellen måtte udskydes:

"Jeg er tvunget til at droppe den første 100 meter duel mod Kerley i Rabat, som jeg glædede mig rigtig meget til, på grund af en klemt nerve, som jeg håber at få ordnet hurtigt."

Italieneren skal den reviderede plan nu møde Kerley til en ny duel i Diamond League i Firenze den 2. juni.