Optakt: Kasper Schmeichel og Nice gæster Lyon fredag aften i midterbrag

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Optakt: Kasper Schmeichel og Nice gæster Lyon fredag aften i midterbrag

Kasper Schmeichel er ved at finde formen inden VM-slutrunden.
Kasper Schmeichel er ved at finde formen inden VM-slutrunden.Profimedia
Det plejer at være et topopgør, men Lyon og Nice har været skuffende i denne sæson indtil videre. Derfor skal begge klubber jagte topholdende, som er et stykke over dem.

Hverken Lyon eller Nice har indtil videre levet op til de forventningerne i denne sæson. Begge hold er placeret midt i rækken med et godt stykke op til de europæiske pladser.

Fredag aften tørner de to klubber sammen i Lyon i en kamp, hvor der er tre uhyre vigtige point på spil. Holdene er henholdsvis syv og otte point efter Monaco på femtepladsen. 

Nice har efter en umådelig ringe sæsonstart fået bedre styr på tingene. Klubben fra den franske sydkyst har den danske landsholdsmålmand Kasper Schmeichel stående i buret. Kasper Schmeichels start i klubben var vaklende, men danskeren har løftet sit niveau og har fået ros for sine seneste præstationer, hvor han sammen med holdet ikke har tabt i Ligue 1 siden 1. oktober.

Lyon startede derimod sæsonen med 13 point i de første fem kampe. De efterfølgende seks kampe hentede man dog kun ét enkelt point, hvilket også betød, at Lyons hollandske cheftræner Peter Bosz blev fyret.

Den franske storklub har efterfølgende ansat Laurent Blanc som ny mand i spidsen. Den tidligere franske landstræner har fået en blandet start som Lyon-træner, hvor det er blevet til to sejre og to nederlag.

Seneste møder

Kun ét enkelt point adskiller Lyon på ottendepladsen og Nice på niendepladsen. Kigger man på de to klubbers seneste opgør, så er det også svært at se, hvem af de to hold der vinder. I de seneste seks indbyrdes opgør har begge klubber hentet tre sejre.

Selvom det er to jævnbyrdige hold, der skal mødes, så er der ikke meget der tyder på, at kampen ender uafgjort. Der er nemlig fundet en vinder i de seneste 12 opgør. Det seneste uafgjorte resultat var i maj 2017.