Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Pep Guardiola: City vil ikke kollapse som United, hvis jeg forlader klubben

Svend Bertil Frandsen
Pep Guardiola tror ikke  City er afhængig af at han bliver i klubben
Pep Guardiola tror ikke City er afhængig af at han bliver i klubbenNews Images LTD / Alamy / Alamy / Profimedia
Pep Guardiola har sagt, at der ikke vil ske et kollaps i Manchester United-stil i Manchester City, hvis han beslutter sig for at stoppe som træner til sommer.

United har ikke vundet Premier League-titlen, siden Sir Alex Ferguson trådte tilbage i 2013. City har vundet den i seks af de sidste syv år, og Guardiola er fast besluttet på, at klubben vil fortsætte med at vinde, selv efter han forlader Etihad Stadium.

"Jeg ved ikke, hvad der skete i United," sagde Guardiola.

"Det vil være et dårligt tegn for klubben, hvis man stopper med at vinde fordi 'en person forlader klubben. Måske vil de lave fejl, men så bliver fejlene løst med det samme, det er helt sikkert. Drengene ved præcis, hvad de skal gøre."

Guardiola har kontrakt indtil udgangen af ​​sæsonen og har indtil videre afvist at svare på, om han vil forlænge sin aftale.

Kilder har fortalt ESPN, at City forventer en beslutning mellem landskampsperioden idet nye år, selvom de har været bevidste om ikke at lægge pres på den 53-årige for at beslutte sig.

"De, klubben vil være tålmodige, rolige og vide, hvad de skal gøre," sagde Guardiola.

Med Txiki, der har været her i 12 år og mit tilfælde er det normalt, at det ser ud til, at vi ikke kan forlade klubben, men selvfølgelig kan vi det. Livet går videre. Jorden fortsætter med at dreje rundt .

"Klubben er veldrevet, og strukturen er god. Solide klubber er ikke afhængige af den ene eller anden figur. Når klubben er stærk betyder det ikke noget. Ellers ville det ikke være godt."