Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Pep retter voldsom kritik mod spillere og fans: Vi er langt fra det hold, vi var engang

Pep retter voldsom kritik mod spillere og fans: Vi er langt fra det hold, vi var engang
Pep retter voldsom kritik mod spillere og fans: Vi er langt fra det hold, vi var engangAFP
På trods af at Manchester City torsdag aften formåede at vende et truende 0-2 nederlag til en 4-2 sejr mod Tottenham hjemme på Emirates Stadium, anklagede træner Pep Guardiola efter kampen sine spillere og klubbens fans for at mangle lidenskab.

"Jeg kan ikke benægte, hvor glade vi er, men vi er langt væk fra det hold, vi var engang," sagde han til Sky Sports efter kampen mod Tottenham.

"I dag var vi heldige, men det vil ændre sig, før eller siden taber vi points. Vi har ikke "ilden i øjnene til at ville vinde fra første minut." 

"Det er det samme med vores fans, de var tavse i 45 minutter", sagde Pep Guardiola og påpegede at ligaens tophold, Arsenal i øjeblikket spiller med den lidenskab, som Manchester City mangler.

"I to årtier har de ikke vundet Premier League, og alle spillere ved, at de vil skrive historie, hvis de vinder ligaen ligesom vi følte, da vi vandt den første Premier League titel og slog alle rekorder og vandt ligaen to år i træk. 

Guardiolas tropper skal forsøge at genfinde sulten efter sejr igen, når de søndag eftermiddag byder velkommen til Wolverhampton.