Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Pernille Blume stopper karrieren

Pernille Blume stopper karrieren
Pernille Blume stopper karrierenProfimedia
Svømmeren Pernille Bluse oplyser på Instagram, at hun stopper karrieren.

Pernille Blume har besluttet, at stoppe karrieren. Svømmeren, der vandt OL-guld ved de Olympiske Lege i Rio de Janeiro i 2016 oplyser på Instagram, at hun har været "på en lang rejse" i forhold til beslutningen om at afslutte sin aktive karriere.

Hun indleder med at skrive: "Jeg har nogle nyheder, jeg gerne vil dele med jer. Jeg har besluttet at trække mig fra konkurrence-svømning. "Det har været en lang og følelsesmæssig rejse, at komme til denne beslutning. Selv om det er svært at sige farvel til noget jeg elsker så meget, så er det også spændende, at se frem til et nyt kapitel i mit liv."

"Jeg ved ikke endnu, hvordan det kapitel vil se ud, men jeg dykker ud i det og jeg er sikker på, at livet vil tilbyde mig noget meningsfyldt ligesom svømningen har været det for mig."

Pernille Blume´s største øjeblik i karrieren var utvivlsomt, da hun vandt guldt på 50 meter fri ved OL i 2016 i Rio de Janeiro. Desuden vandt hun på samme distance bronze i Tokyo i 2021 og var også med til at vinde OL-bronze i holdkap i 2016.