Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Plus 375 millioner: Prisen på potentiel hollandsk VM-topscorer går voldsomt i vejret

Plus 375 millioner: Prisen på potentiel hollandsk VM-topscorer går voldsomt i vejret
Plus 375 millioner: Prisen på potentiel hollandsk VM-topscorer går voldsomt i vejretProfimedia
Cody Gakpo, som har vist forrygende form med to mål i sine to første VM-kampe for Holland kan blive en yderst dyr herre for de klubber der uden tvivl står i kø for at erhverve sig PSV-angriberens signatur på en kontrakt efter VM

En hel række Premier League klubber viste allerede i sommers stor interesse for den hollandske landsholdsspiller, og nu skriver Eindhoven Dagblad, at PSV Eindhoven vil hæve prisen på Gakpo til mere end 50 millioner Euro (ca. 375 millioner kroner) i kølvandet på hans lovende præstationer ved VM.

I sommers forlød det at prisen på Gakpo ville være lidt over 200 millioner kroner efter at han i den hollandske Eresdivie er noteret for 9 mål og 12 assist. Cody Gakpo forlængede i januar sin kontrakt med PSV og aftalen gælder nu frem til sommeren 2026. 

I et interview med hollandske NOS har Gakpo tidligere har Gakpo i følge bold.dk nævnt en række klubber som sin fremtidig drømme-destination. "Real Madrid, Barcelona, Manchester United, Manchester City og Liverpool. Det ville være en ære at spille der, men jeg er også nødt til at se, hvor jeg bedst kan opnå mine mål", siger Gakpo.