Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Portugal nedkæmper Uruguay i hårdt angrebet midtbaneslag - Bruno Fernandes i topklasse

Fernandes var i aldeles fremragende form igen mod Uruguay.
Fernandes var i aldeles fremragende form igen mod Uruguay. Pablo PORCIUNCULA / AFP
Portugal var dominerende i størstedelen af kampen, og et tamt, offensivt Uruguay kunne ikke vinde på en aggressiv defensiv. Dermed er Portugal videre i ganske overbevisende stil.

Uruguay lagde hurtigt ud, som man kender de sædvanligvis lyseblå, i dag hvidklædte spillere. Kontant afregning og hurtige forsøg på at sætte sig i respekt. Det aftvang et gult kort til Rodrigo Betancur allerede efter en håndfuld minutter.

Uanset det hårde pres, så var Portugal i god kontrol fra begyndelsen af kampen. Efter et kvarter kunne en kølig skulderaflevering fra Ronaldo til William Carvalho have resulteret i et imponerende mål, men afslutningen blev overplaceret..

Portugal opretholdt gennem hele halvlegen en solid boldbesiddelse, der hed 70/30 ved pause. Det trak op til en Portugal-scoring nogle gange, men det mest markante i første halvleg var, at Nuno Mendes måtte lade sig udskifte i tårer til gengæld for Raphael Guerreiro. Det så skidt ud for PSG-forsvareren. Det så dog godt ud offensivt, hvor Bruno Fernandes drev angreb efter angreb frem. Han virker langt mere formstærk end ved det foregående EM.

Edinson Cavani havde fået chancen fra start, og selvom Matadoren fra Salto ikke havde foretaget større krumspring i første halvleg, så var han der også fra anden halvlegs begyndelse. Det hjalp ikke det store, for Cavani er ikke helt der, hvor han har været. Hans gamle makker Suarez kom ind, men han havde lige så lidt at sige over for et portugisisk hold, der så bedre ud på de fleste parametre. 

Portugal virkede godt tilfredse med deres føring, og selv Ronaldo virkede helt afklaret med situationen, da han blev skiftet ud efter 82 minutter. Med få undtagelser var Uruguay stadig modtager af forsøg mod mål, og et hug på stolpen fra Bruno Fernandes inde i overtiden var en passende opsummering på kampen som helhed.