Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Portugisiske medier koger over af begejstring for 19-årige Harder: En kloning af Gyökeres

Conrad Harder viste flot form i sin første start for Sporting
Conrad Harder viste flot form i sin første start for SportingProfimedia
Efter at 19-årige Conrad Harder fik en drømmedebut fra start på hjemmebane mod AVS, hvor han scorede og leverede en assist er de portugisiske medier på det nærmeste ved at koge over af begejstring efter at klubbens svenske angriber Viktor Gyökeres også kom på scoringstavlen to gange.

"Jeg har ikke længere adjektiver for ham", sagde træner Ruben Amorim efter kampen og det anerkendte portusiske fodboldmedie "A Bola" sammelingner Harder med en kloning af Viktor Gyökeres, der også scorede i sin debut for klubben.

Den 19-årige dansker gjorde det til 1-0, da topholdet i den portugisiske liga på hjemmebane slog AVS med 3-0.

Landsmanden Morten Hjulmand sendte efter et kvarter en flad bold hen i fødderne på Harder, der holdt en forsvarer væk og lagde bolden til rette for sig selv, før han sendte den i mål.

Kort før pausen var den danske teenage-angriber så i oplæggerens rolle, efter at Sporting erobrede bolden midt på banen.

Harder spillede bolden frem til den svenske ligatopscorer, Viktor Gyokeres, der øgede til 2-0. Senere gjorde Gyokeres det også til 3-0.

Efter en lille times spil blev den tidligere FCN-spiller udskiftet, og uruguayanske Maximiliano Araujo fik de sidste 30 minutter.

Det var første gang siden sit skifte, at Harder startede på banen for Sporting. For nylig debuterede han i Champions League, hvor det blev til tre minutter i en sejr over franske Lille.

Conrad Harder blev af FCN betegnet som et rekordsalg for en dansker ud af Superligaen.

Sporting topper den portugisiske liga med 18 point efter seks spillerunder. FC Porto har tre point færre på andenpladsen.