Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Presset slovakisk træner vrissede af journalister før møde med FCM

Vladimir Weiss var i sit iltre hjørne før kampen mod FC Midtjylland onsdag
Vladimir Weiss var i sit iltre hjørne før kampen mod FC Midtjylland onsdagProfimedia
At nerverne tyder sidder uden på tøjet før FC Midtjyllands afgørende kamp i kvalifikationen mod Slovan Bratislava i morgen fik man et klart signal om, da Vladimir Weiss, slovakkernes træner tirsdag skulle svare på spørgsmål fra den hjemlige og internationale presse. Det skriver det slovakiske medie Sport.sk

Da en lokal journalist ville vide hvorvidt presset og atmosfæren på det udsolgte Tehelno polí Stadion kan blive en hæmsko for spillerne, svarede han:  

"Et typisk slovakisk spørgsmål, en typisk slovakisk journalist. Hvad kan jeg sige til dig? Tværtimod har vores fans altid presset os til utrolige bedrifter. Jeg tror på, at de vil presse os ind i en sådan trance, at vi får mere styrke med et klart hoved", lød svaret fra en lettere irriteret Weiss.

"Det er ikke hver gang, vi er gået videre. Vi har været uheldige, men vi spiller for at give vores fans noget at glæde sig over."

Weiss forventer en lige kamp, ​​ifølge ham er chancerne før omkampen 50-50:

"Måske laver vi en fejl eller sætter bolden op i krogen fra 20 meter. Det kan jeg ikke forudsige. Men jeg kan love, at vi vil give alt og spille på en sådan måde, at vores fans vil bifalde os efter kampen", sagde Weiss, der også fremhævede sin begejstring over gæsternes Dario Osorio: 

"Han er virkelig en nøglespiller for dem. Han er 20 år gammel, han har kæmpe stor kvalitet og et kæmpestort potentiale. De har betalt kassen for ham, og vi har selvfølgelig analyseret på ham, og vores spillere skal nyde at spille mod de store. Men vi har også dygtige spillere på vores hold, og så må vi se, hvem der vinder", sagde Weiss.

Slovan Bratislava, der stadig er ubesejret efter 11 kampe i denne sæson, møder FC Midtjylland kl. 21.00 onsdag aften.