PSG forlænger kontrakt med "den glemte" Karabatic

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

PSG forlænger kontrakt med "den glemte" Karabatic

PSG forlænger kontrakt med "den glemte" Karabatic
PSG forlænger kontrakt med "den glemte" KarabaticProfimedia
Paris Saint-Germain har forlænget kontrakten med af sine absolutte profiler forud for de kommende olympiske lege i Paris.

Luka Karabatic, bror til Nikola Karabatic, har forlænget sin kontrakt med et år indtil 2026. Det meddelte klubben fredag.

"Han er en eksemplarisk kaptajn, som har været en af ​​de bedste spillere i verden i mange år. Hans lederegenskaber og erfaring vil fortsat være uvurderlige i vores jagt på nye titler i de næste to sæsoner," siger sportsdirektør Thierry Omeyer. 

Luka Karabatic flyttede fra Pays d'Aix UC til hovedstaden i 2015 og har været en integreret del af teamet lige siden. Siden da har PSG vundet mesterskabet hvert år og også fejret adskillige pokaltitler.

"Dette er en ny fase i vores fælles eventyr, og jeg vil gerne takke klubben for den tillid, de har vist mig," forklarer den 36-årige om sin beslutning og tilføjer: 

Først gælder det dog OL for Karabatic, der blev europamester i januar ved at slå Danmark i finalen. Frankrig er også i pulje med Danmark ved den olympiske håndboldturnering. Lukas's bror Nikola Karabatic, der ofte er blevet betegnet som Verdens Bedste Håndboldspiller, sluttede officielt sin klubkarriere i slutningen af denne sæson.