Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Pytlicks tropper får ny lussing ved håndbold-VM

Romain Lagarde og de andre fra Les Bleus vadede uden problemer gennem Saudi-Arabien ved VM lørdang aften.
Romain Lagarde og de andre fra Les Bleus vadede uden problemer gennem Saudi-Arabien ved VM lørdang aften.JANEK SKARZYNSKI/AFP
Jan Pytlick har ført Danmark til olympisk guld i kvindehåndbold, men han har mere end svært ved at få Saudi-Arabien til at markere sig på øverste niveau hos mændene.

Lørdag aften fik saudiaraberne en ny omgang klø, da Frankrigs olympiske mestre uden at spille sig ud vandt med de overlegne cifre 41-23 og nu står noteret for to sejre i to kampe.

Dermed har Pytlick og Saudi-Arabien et målunderskud på 32 mål efter de to første gruppekampe ved VM-slutrunden, og alt peger i retning af endnu en afklapsning, når holdet møder de polske VM-værter i den sidste gruppekamp.

I optakten til VM tabte Saudi-Arabien med henholdsvis 27 og 16 mål i to testkampe mod Danmark i sidste uge.

Det mest opløftende for Pytlick og co. var, at holdet i perioder af opgøret mod Frankrig formåede at spille med et nogenlunde tempo i angrebsspillet, mens målvogter Amro Mohammed trods cifrene fremstod som sit holds nok stærkeste kort i defensiven.

Efter en hæderlig start på anden halvleg svigtede saudiarabernes koncentration, da energien slap op, og så gik det fra grimt til værre på måltavlen efter en række nemme kontramål.

Franskmændene tillod sig at spare stjernen Nikola Karabatic gennem næsten hele opgøret.

I lørdagens sene kampe ved VM havde Sverige i gruppe C som ventet ingen problemer med at banke Kap Verde, som fik en lussing på 34-27.

I gruppe A tog Spanien også en sikker sejr på 34-26 over Chile. En smule mere uventet var det, at Slovenien endte med at vinde 32-23 over Polen i gruppe B.

Efter et stort comeback vandt Ungarn 30-28 over Island i gruppe D. Islændingene førte 17-12 ved pausen og var også foran med seks mål cirka halvvejs i anden halvleg.

Men så gik det helt galt for Island, der måtte se Ungarn vende 19-25 til en tomålssejr.