Randers og Lyngby spænder ben for hinanden i langgaber

Randers FCs Tammer Bany i kamp med Lyngbys Lucas Lissens under superligakampen mellem Randers FC og Lyngby BoldklubBo Amstrup/Ritzau Scanpix
Randers FC var foran i pausen, men blev siden for passiv og måtte nøjes med 1-1 mod Lyngby i Superligaen.

Det var ikke ligefrem spektakulært, da Randers FC søndag spillede 1-1 mod Lyngby i Superligaen.

Det jyske hjemmehold var efter en tilfældighed foran ved pausen, men holdet faldt i niveau i anden halvleg, hvor Lyngby var mere aggressiv og slog igen.

Fire uafgjorte resultater i træk betyder, at Randers har 15 point for 11 kampe på syvendepladsen.

Gæsterne er uden sejr i fire kampe og har otte point på 10.-pladsen.

Randers kom på bagkant i starten og blev hurtigt reddet af stolpen.

Herefter kom værterne bedre med mod et udehold, der valgte at stå kompakt.

På den måde blev pladsen i bagrummet mindsket, men der var også langt op til Randers-målet, når der var mulighed for en omstilling.

Opgøret savnede generelt kvalitet på den sidste tredjedel af banen, inden en tilfældighed gjorde forskellen i første halvleg.

Randers - Lyngby - Spiller-karakterer
Randers - Lyngby - Spiller-karaktererFlashare

Efter godt 40 minutter forsøgte Oliver Olsen at aflevere til en holdkammerat omkring feltet.

Men bolden blev i stedet lagt til rette for Randers-backen, der opsøgte heldet og køligt sparkede værterne foran 1-0.

Lyngby kom aggressivt ud til anden halvleg, mens Randers mistede grebet og stod lavt.

Det blev til noget rod, hvor Lyngby havde svært ved at tæmme bolden, og Randers bragede den ud over sidelinjen.

Efter 66 minutter blev det for passivt for Randers, der smed føringen.

Lyngbys Saevar Magnusson fik en tå på, og hans afslutning strøg i nettet ved det korte hjørne, efter at bolden var blevet sendt på tværs i feltet.

Randers skabte stort set intet offensivt efter pausen, men det var også generelt en kamp, der bød på meget få chancer.

Mod slutningen virkede det til, at begge mandskaber var tilfredse med pointdelingen, og der var ingen vilde sats i jagten på en sejr.