Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Rasende tilskuere invaderede banen og angreb målmand da australsk derby måtte stoppes

Rasende tilskuere invaderede banen og angreb målmand da australsk derby måtte stoppes
Rasende tilskuere invaderede banen og angreb målmand da australsk derby måtte stoppesProfimedia
En fodboldkamp i Australien blev lørdag stoppet efter voldsomme uroligheder. 21 minutter var spillet af lokalopgøret mellem klubberne Melbourne City og Melbourne Victory, da fans af sidstnævnte invaderede banen.

Det skete ifølge australske ABC News, efter at fans fra begge lejre havde kastet med nødblus. Da Melbourne Citys målmand Tom Glover samlede et af dem op og kastede det tilbage mod gæsternes tilhængere, eskalerede situationen.

En stor gruppe fans løb ind på banen, og af videoer fremgår det, at Glover blev ramt af en metalspand, så det begyndte at bløde fra ansigtet.

Han blev hurtigt eskorteret væk fra de vrede fans. Melbourne City har siden skrevet på Twitter, at Glover bliver behandlet for sine skader i ansigtet.

"Tom Glover får behandling i omklædningsrummet og har formentlig en hjernerystelse", skriver klubben.

Midt i hele optrinet stod kampens dommer, som tilsyneladende også blev ramt. Dommeren tog med det samme bolden under armen og løb væk, mens han stoppede kampen.

I første omgang blev kampen mellem de to lokalrivaler afbrudt midlertidigt, men senere kom meldingen om, at den ikke blev genoptaget. Det er endnu uklart, hvad der skal ske med kampen, som stod 1-0 i Melbourne Citys favør, da situationen kom ud af kontrol.

Sikkert er det dog, at det får konsekvenser. Det forsikrer Australiens Fodboldforbund.

"Sådan en adfærd hører ikke hjemme i australsk fodbold. Australiens Fodboldforbund vil straks iværksætte en omfattende undersøgelse, og strenge sanktioner vil følge", lyder det på forbundets hjemmeside.