Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Real Madrid bakker Mbappe op i efterforskning om overgreb

Real Madrid støtter Mbappe midt i rapporter om svensk voldtægtsundersøgelse
Real Madrid støtter Mbappe midt i rapporter om svensk voldtægtsundersøgelseAFP
Real Madrid har erklæret deres støtte til stjerneangriberen Kylian Mbappe, siden de svenske medier rapporterede, at han bliver undersøgt for en påstået voldtægt under et besøg i Stockholm.

De regerende Champions League-vindere fra Real Madrid, som ikke har kommenteret på Kylian Mbappes overgrebssag offentligt, ser ikke ud til at være alt for bekymrede over meldingerne om spilleren, som kom til klubben i sommer fra Paris Saint-Germain.

En anonym kilde i klubben har talt med AFP og beskriver beskyldningerne som "det største fupnummer i sportens historie".

Tirsdag blev Real Madrid beskyldt for at have slettet 25-årige Kylian Mbappe fra fotos, som klubben havde offentliggjort i en reklamekampagne med trøjeproducenten Adidas.

Den spanske hovedstadsklub fortalte medierne, at årsagen simpelthen var, at Mbappes støvlesponsor er Adidas' bitre rivaler Nike.

Den forklaring blev der dog sat spørgsmålstegn ved på de sociale medier, hvor mange påpegede, at flere spillere på billederne også er på kontrakt med Nike, som Mbappes franske landsholdskammerat Eduardo Camavinga.

Midt i mediestormen - og på dagen, hvor hans advokat talte med AFP og andre franske medier for at fortælle, at Mbappe er "chokeret " over at blive sat i forbindelse med en voldtægtsundersøgelse - trænede Mbappe med sine holdkammerater i Madrid tirsdag.

I spil til lørdag

Denne gang tøvede klubben ikke med at lægge billeder og videoer ud af franskmanden, som burde være til rådighed for udtagelse på lørdag, når Celta Vigo kommer på besøg på Bernabeu, da han siges at være kommet sig over en mindre skade i venstre lår, som holdt ham ude af Frankrigs Nations League-kampene.

Med et par sjældne fridage valgte Mbappe at tage til Stockholm med en gruppe venner, hvor han ankom den 9. oktober og rejste igen den 11. oktober.

Rapporter i flere svenske medier siger, at de besøgte en restaurant og en natklub. Da gruppen havde forladt Sverige, gik en kvinde til politiet og hævdede, at hun var blevet udsat for voldtægt.

Mandag, efter at den svenske avis Aftonbladet som det første medie afslørede, at der var indledt en voldtægtsundersøgelse, kaldte Mbappe rapporten for "fake news" på sine sociale medier og hævdede, at der var en forbindelse mellem anklagerne og hans økonomiske strid med sin tidligere klub Paris Saint-Germain. En høring i sagen blev afholdt tirsdag.

"Det er ved at blive så forudsigeligt, dagen før høringen, som om det var et tilfælde," sagde Mbappe på X, tidligere Twitter.

En svensk anklager har kun bekræftet, at der er indledt en efterforskning, uden at nævne Mbappes navn.

Mbappes advokat Marie-Alix Canu-Bernard sagde tirsdag til AFP, at VM-vinderen fra 2018 var " rolig ", fordi "han ikke har gjort noget forkert".

Canu-Bernard sagde, at Mbappe havde "bedt mit kontor om ikke at lade tingene være, som de er, fordi det er umuligt at lade sig bagvaske og ærekrænke på denne måde".

"Det er derfor, vi vil indgive en klage for injurier."