Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Risiko for lyn afbryder Højgaards jagt på triumf

Risiko for lyn afbryder Rasmus Højgaards jagt på triumf
Risiko for lyn afbryder Rasmus Højgaards jagt på triumfProfimedia
Golfspilleren Rasmus Højgaard har sat kursen mod endnu en stor golftriumf på DP World Tour. Han førte således turneringen efter de første fire huller før lyn og torden afbrød turneringen

Danskeren fører således Nedbank Golf Challenge i Sydafrika, hvor fjerde runde er i gang. Højgaard var alene i spidsen for turneringen, da den blev afbrudt på grund af regn og risiko for lyn lidt efter klokken 10 dansk tid.

Da havde Højgaard gennemført de første fem huller med et slag under par. Dermed er han i samlet ti slag under par. Det er ét slag bedre end englænderen Tommy Fleetwood og inderen Shubhankar Sharma, der begge nåede syv huller i tre slag under par inden afbrydelsen.

I spidsen før lynafbrydelse

Højgaard fik en god start på fjerde runde. Allerede på andet hul lavede han en birdie, der bragte ham alene i spidsen for turneringen. Den forsvarede han på de næste huller, inden spillet blev stoppet. Rasmus Højgaard har tidligere i karrieren vundet tre titler på DP World Tour, der tidligere hed European Tour.

Han vandt de tre første i 2019, 2020 og 2021, og det er altså ved at være tid til en ny sejr, hvis han skal fortsætte den imponerende stime og vinde for fjerde år i træk. Turneringen i Sydafrika har en samlet præmiesum på 6.000.000 dollar, svarende til 43 millioner danske kroner.

Det er uvist, hvornår fjerde runde kan genoptages.