Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Rom vil forbyde billetsalg til Feyenoord-fans efter voldsomme optøjer i Napoli

Feyenoord-fans før en kamp i den hollandske Æresdivision mod Ajax
Feyenoord-fans før en kamp i den hollandske Æresdivision mod AjaxProfimedia
Efter de voldsomme optøjer i Napoli i forbindelse med Champions League kampen mod Eintracht Frankfurt, frygter byen Rom nu en gentagelse i relation til kvartfinalen i Europa League mellem AS Roma og Feyenoord

Derfor har borgmester Roberto Gualtieri bedt indenrigsminister Matteo Piantedosi om at forbyde billetsalg til hollandske fans.

"Jeg har bedt ministeren om at undersøge muligheden for et rejseforbud for Feyenoord-fans for at tage de nødvendig skridt for at beskytte byen Rom," sagde Gualtieri.

"Vi har allerede set meget alvorlige tilfælde af vold i de seneste år." Ministeren har indvilliget i at træffe passende foranstaltninger, siger borgmesteren.

Et par hundrede Feyenoord-fans gjorde optøjer i februar 2015 før Europa League-kampen mod AS Roma. Skaderne beløb sig til titusindvis af euro. Den berømte Barcaccia-fontæne foran Den Spanske Trappe blev beskadiget og seks hollandske hooligans blev idømt op til fire års fængsel.

Før Frankfurt-kampen i Napoli havde de italienske myndigheder forbudt billetsalg til personer bosat i Frankfurt, men Eintracht-fans rejste stadig til Napoli og forårsagede store ødelæggelser i gadekampe med politiet og Napoli-tilhængere.