Rundens hold: Brøndby dominerer teknisk og målfarligt hold

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Rundens hold: Brøndby dominerer teknisk og målfarligt hold

Opdateret
Daniel Wass spillede en stor kamp for Brøndby
Daniel Wass spillede en stor kamp for BrøndbyClaus Bech/Ritzau Scanpix
En flot præstation mod Lyngby, kaster hæder af sig på rundens hold hos Flashscore. Brøndby leverer fire spillere op gennem holdets centrale akse.
Rundens Hold
Rundens HoldFlashscore

Thomas Mikkelsen – målmand (Brøndby IF)

Selvom han formentlig kun har pladsen på lånt tid, kæmper Mikkelsen det bedste han har lært. Den rutinerede, snart 40-årige, Brøndby-keeper havde ikke voldsomt meget at se til mod Lyngby, men sammen med en sold Brøndby-defensiv, holdt Mikkelsen sit første cleansheet i sæsonen. Flashscore giver ham den højeste karakter blandt målmændene på 7,3.

Elias Jelert – højre back (FC København)

Jelert leverede en god kamp for FCK
Jelert leverede en god kamp for FCKMartin Sylvest/Ritzau Scanpix

Man ved hvad man får hos unge Jelert. Kompetent defensiv og et offensivt drive, der kan gøre den blot 20-årige københavner til en eftertragtet vare på den internationale scene. Mod OB var han med til at sætte tryk på højrekanten, da FCK kom tilbage i sidste minut og sikrede sig sejren på 2-1. Det giver Jelert en fin karakter på 8,2.

Adamo Nagalo – venstre back (FC Nordsjælland)

Nej, han er ikke venstre back, men for at få plads til de mange fine præstationer, sætter vi sølvvindernes kraftfulde forsvarsspiller på en back i denne uge. Krydrede en fin præstation med en fremragende mål i 5-0 ydmygelsen af Randers, da han tørrede en håndfuld modstandere, inden han via stolpen satte bolden i mål. Blev ikke overbebyrdet med arbejde, men scorer blandet andet grundet det flotte mål, et flot 8-tal hos Flashscore.

Raul Albentosa – stopper (Vejle)

Raul Albentosa på arbejde
Raul Albentosa på arbejdeClaus Fisker/Ritzau Scanpix

Den spanske viking er en, man slår sig på. Han er samtidigt også en mand, der kan lede og fordele opgaverne i de bagerste geledder. Dem er der brug for på dette rundens hold, hvorfor Vejlekaptajnen, trods nederlag, finder plads i centerforsvaret. Blev kastet frem til sidst i kampen i jagten på må og fik lagt op til Vejles eneste scoring. Det giver 7,9 på karakterskalaen.

Frederik Alves – stopper (Brøndby)

Det har ikke alt sammen været lige nemt for Frederik Alves i tiden i Brøndby-trøjen. Fuld spilletid i samtlige kampe i denne sæson vidner om tillid fra cheftræneren. Fik flot revanche for en skidt præstation i sidste uge, ved at brage ind på denne uges hold.

En del af en stærk Brøndby-defensiv, der holdt Lyngby fra fadet. Alves scorer 8,1 hos Flashscore.

Mark Brink – defensiv midt (Silkeborg)

Mark Brink i duel med Tobias Bech
Mark Brink i duel med Tobias BechBo Amstrup/Ritzau Scanpix

Var lige ved at være med i et af de flotteste kup i nyere Superliga-tid, men måtte tage til takke med det ene point mod AGF. Fylder ikke alverden fysisk, men boldomgangen kan man ikke sætte en finger på. Hans evner som 6’er og en flot præstation mod AGF, sender 25-årige Mark Brink på rundens hold med karakteren 8,1.

Daniel Wass – offensiv midt (Brøndby)

Altmuligmanden var mod Lyngby at finde i en mere offensiv udgave. Var en vigtig del af Brøndbys åbningsmål ved Vallys. Det gav i weekenden en dynamisk offensiv og endnu vigtigere for Brøndby, så kastede det tre points og selvtillid af sig. Wass kunne med sine evner med fødderne, men også med sin store erfaring, sikre, at Brøndby ikke gik i panik, selvom føringen blot hed 1-0 med 10 minutter tilbage mod 10 Lyngbyspillere. Wass får en karakter på 8,2 hos Flashscore, som den bedste på midtbanen.

Rami Al Hajj – offensiv midt (OB)

OB var ikke mange minutter fra at være de første til at tage points fra FC København. OB var foran med 1-0 og den scoring var Al Hajj involveret i, da han tog bolden til, vendte rundt og sendte bolden videre til målscorer Hornemann. Var involveret i det meste offensiv fra fynboernes side og det sikrer svenskeren en karakter på 7,9

Mikael Anderson – venstre kant (AGF) RUNDENS SPILLER

Mikael Anderson med rundens bedste præstation
Mikael Anderson med rundens bedste præstationBo Amstrup/Ritzau Scanpix

Sikke en kamp af den islandske landsholdsspiller. Først et fremragende oplæg til Patrick Mortensen og til allersidst en sikker fod i det straffespark der sikrede AGF 2-2 mod Silkeborg. Anderson drønede op og ned ad venstrekanten og hvis Silkeborgspillerne stadig hiver efter vejret, er det ganske forståeligt.

Ganske enkelt rundens bedste præstation og det giver Anderson fornemme 9,1 i karakter.

Diogo Goncalves – højre kant (FCK)

Spillede endnu engang en fin kamp for FC København. Evig kilde til uro i OB-forsvaret og var en medvirkende årsag til at københavnerne til sidst fik hevet sejren i land. Modtog bolden med ryggen til mål, men viste køligt overblik med en assist til det afgørende 2-1 mål.

Er dermed på rundens hold for anden uge i træk. Denne gang med en karakter på 7,7.

Nicolai Vallys

Nicolai Vallys bliver ved med at lave mål
Nicolai Vallys bliver ved med at lave målClaus Bech/Ritzau Scanpix

Det er svært at komme uden om en mand, der bare bomber kasser ind. Har en evne til at stå på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt. Mod Lyngby var det for enden af en bagudrettet bold fra Blas Riveros, og så kunne Brøndby-topscoreren med en first-timer sende Brøndby i spidsen.Vallys var også manden med afslutning som ledte til scoringen til 3-0, der dog i sidste ende blev noteret som et selvmål af Lyngbyspilleren Magnus Jensen.

Nicolai Vallys scorer rundens næsthøjeste karakter med 8,6