Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Sådan gik det danskerne i tirsdagens CL-runde

Sådan gik det danskerne i tirsdagens CL-runde
Sådan gik det danskerne i tirsdagens CL-rundeAFP
Flere danskere var i aktion i Champions League tirsdag aften, da FC Københavns europæiske drømme blev knust og AC Milan smadrede Dinamo Zagreb.

Sevilla - FC København

Der var lagt op til en spændende kamp, da FCK var taget til Spanien i jagten på tredjepladsen og billetten til Europa League efter jul. FCK havde hele seks teenagere med i startopstillingen, hvilket er rekord i Champions League-regi. Københavnernes unge mænd kæmpede ihærdigt i en meget lige kamp, der i sidste ende sluttede med et nederlag på 3-0.

Selvom det blev til en sejr for Sevilla, så var det ikke en stor kamp for danskerne, der spiller i den andalusiske klub. 

Kasper Dolberg startede inde, men blev flået ud i pausen efter en anonym indsats.

Den tidligere FCK-spiller Thomas Delaney så hele kampen fra bænken.

FC Salzburg - Chelsea FC

FC Salzburg skulle tirsdag aften forsøge overhale Chelsea i Gruppe E. Danske Maurits Kjærgaard spillede hele kampen for FC Salzburg, som østrigerne tabte med 2-1. Dermed indtager de tredjepladsen i en meget tæt pulje, hvor de kun er et enkelt point efter AC Milan på andenpladsen. FC Salzburg og AC Milan brager sammen i en direkte duel om avancement i sidste runde i gruppespillet.

Benfica - Juventus

Danske Alexander Bah spillede 81 minutter, da han sammen med Benfica slog Juventus med 4-3. Sejren til Benfica betyder, at de nu er sikre på at gå videre fra gruppen, mens Juventus skal kæmpe for en plads i Europa League

Celtic - Shaktar

Matt O'Riley spillede hele kampen, mens Oliver Abildgaard så til fra bænken, da deres skotske klub Celtic spillede 1-1 med Shaktar. De to danskere og resten af Celtic-holdet er med det uafgjorte resultat nu sikre på at ende sidst i Gruppe F.

Dinamo Zagreb - AC Milan

AC Milan havde Simon Kjær med i startopstillingen, da de ude mod kroatiske Dinamo Zagreb vandt med 4-0. Simon Kjær spillede hele kampen, mens den unge målmand Andreas Jungdal sad på bænken hele kampen. 

Dinamo Zagreb havde danske Rasmus Lauritsen med i truppen til kampen. Han kom dog ikke i spil.

RB Leipzig - Real Madrid

Danske Yussuf Poulsen kunne fra bænken se sit hold vinde med 3-2 over de forsvarende mestre fra Real Madrid. 

RB Leipzig skal blot sørge for ikke at tabe i sidste spillerunde ude mod Shaktar for at gå videre fra gruppen.