Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Sådan gik det danskerne i torsdagens Europa – og Conference League

Diogo Dalot scorer til 1-0 på oplæg fra Christian Eriksen.
Diogo Dalot scorer til 1-0 på oplæg fra Christian Eriksen.Flashscore
Der er var masser af danskere i spil i de to europæiske turneringer torsdag aften.

Europa League

Lazio – FC Midtjylland (2-1)

FC Midtjylland kunne torsdag tage et stort skridt mod videre avancement i Europa League, hvis de kunne slå mastodonterne fra Lazio. Det første opgør endte med hele 5-1 til midtjyderne, og der var derfor også grund til optimisme inden opgøret i Rom. FC Midtjylland fik en forrygende start, da 21-årige Gustav Isaksen bragte dem på 1-0. Desværre for de midtjyske ulve kampen med et 2-1-nederlag, selvom det danske hold havde flere fine muligheder.

FC Midtjylland har stadig mulighed for at gå videre fra gruppen, men det kræver en sejr med mere end ét mål, når de møder Sturm Graz i sidste spillerunde.

 

Manchester United – Sheriff Tiraspol (3-0)

Danske Christian Eriksen spillede hele kampen, da Manchester United tog imod Sheriff Tiraspol fra Moldova. Den danske stjernespiller viste sig flot frem i torsdagens opgør, hvor det blandt andet blev til en assist 1-0, som blev sparket i kassen af Diogo Dalot.

Manchester United er sikkert videre fra gruppen, men hvis Erik ten Hags tropper ønsker at vinde gruppen, så kræver det en sejr med mere end ét mål, når de besøger Real Sociedad i Baskerlandet.

 

Malmö FF – Royal Union SG (0-2)

Hele tre danskere var i spil for Malmö FF, da de tabte med 2-0 til belgiske Royal Union SG. Anders Christiansen og Søren Rieks startede begge på banen, mens Jonas Knudsen kom ind og spillede de sidste 20 minutter.

Malmö FF har stadig ikke vundet i Europa League-gruppespillet og har derfor ingen chance for at gå videre.

 

Union Berlin – Braga (1-0)

Frederik Rønnows Union Berlin tog imod Braga i en direkte duel om andenpladsen i Gruppe D. Den danske landsholdsmålmand holdt buret rent i en kamp, som tyskerne vandt med 1-0. Dermed indtager Union Berlin andenpladsen, men de er kun to point foran Braga inden sidste spillerunde.

 

Sturm Graz – Feyenoord (1-0)

I Kampen mellem Sturm Graz og Feyenoord Startede William Bøving ind for Sturm Graz. Danskeren blevet skiftet ud cirka syv minutter før slutfløjt. Fra bænken kunne han dog se holdkammerat Otar Kiteishvili score dybt inde i overtiden til 1-0, som også blev kampens resultat.

Danske Jacob Rasmussen kom ikke i spil for Feyenoord.

 

Røde Stjerne – Trabzonspor (2-1)

Jens Stryger Larsen spilled hele kampen for Trabzonspor, da de tabte med 2-1 til Røde Stjerne. Tyrkiske Trabzonspor kan stadig gå videre, men de er afhængig af, at de selv vinder over Ferencvaros, og at Monaco taber til Røde Stjerne.

 

Europa Conference League

 

West Ham – Silkeborg IF (1-0)

Takket være et uafgjort resultat i kampen mellem FCSB og Anderlecht, kunne Silkeborg IF spille frit og selv afgøre deres skæbne i turneringen, når de i næste uge tager imod Anderlecht på hjemmebane. Det var dog ikke Silkeborgs bedste kamp, og holdet fra Søhøjlandet måtte se sig slået med 1-0 på et straffespark, der blev begået i første halvleg.

 

Nice – Partizan (2-1)

Kasper Schmeichel og Mads Bech Sørensen så hele kampen fra bænken, da Nice slog serbiske Partizan med 2-1. Nice er nu sikkert videre fra gruppen, men skal vinde i sidste spillerunde, hvis de vil gå videre som nummer et.

 

Vaduz – AZ Alkmaar (1-2)

Danske Jens Odgaard spillede hele kampen for AZ Alkmaar, da de vandt 2-1 over Vaduz fra Lichtenstein. Hollænderne skal blot spille uafgjort i sidste spillerunde, så er de sikre på at vinde gruppen.

Målmanden Peter Vindahl var med truppen for AZ Alkmaar, men kom ikke i spil.

 

Shamrock Rovers – Kaa Gent (1-1)

Andrew Hjulsager var med til at spille 1-1, da han med sin belgiske klub Gent var en tur i Irland. Det uafgjorte resultat betyder, at Gent skal slå Molde i sidste runde for at gå videre.

 

Sivasspor – CFR Cluj (3-0)

Vito Hammershøy-Mistrati kunne fra bænken se sin rumænske klub CFR Cluj tabe med 3-0 til Sivasspor fra Tyrkiet. CFR Cluj skal vinde i sidste spillerunde for at gå videre.