Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Scaloni vil ikke høre tale om beskidt adfærd fra Argentinas side

"Det er fodbold," siger Scaloni om ophedet stemning mellem Argentina og Holland.
"Det er fodbold," siger Scaloni om ophedet stemning mellem Argentina og Holland.PATRICIA DE MELO MOREIRA / AFP
Argentinas spillere har fået kritik for deres opførsel i forbindelse med kvartfinalen mod Holland ved VM.

Men der er ikke en finger at sætte på deres måde at agere på i kampen, som Argentina vandt efter forlænget spilletid og straffesparkskonkurrence.

Det siger landstræner Lionel Scaloni før tirsdagens semifinale mod Kroatien.

"Kampen den anden dag blev spillet på den rigtige måde af begge hold. Sådan er fodbold," lyder det ifølge AFP fra landstræneren.

Der blev uddelt 18 gule kort i kampen, hvor spillerne flere gange endte i konfrontationer. Det har ført til, at Det Internationale Fodboldforbund (FIFA) har åbnet en disciplinærsag med fokus på det dramatiske opgør.

"Nogle gange skal man angribe, og nogle gange skal man forsvare. Nogle gange udvikler det sig til diskussioner. Vi ved alle sammen, hvordan man vinder og taber. Da vi tabte til Saudi-Arabien, tog vi væk uden at sige noget, og da vi vandt Copa America i Brasilien, synes jeg, vi så et af de smukkeste øjeblikke af god sportsånd med Neymar, (Lionel, red.) Messi og (Leandro, red.) Paredes sammen på Maracanas trapper. Jeg køber ikke idéen om, at vi ikke ved, hvordan man vinder. Kampen blev spillet på rigtig vis," siger Lionel Scaloni.

Argentina var foran 2-0, før Holland til sidst indledte et comeback og med 2-2 tvang kampen ud i forlænget spilletid. Først i straffesparkskonkurrence blev semifinalisterne fundet, da hollænderne brændte to af deres forsøg.

I semifinalen må Argentina undvære Gonzalo Montiel og Marcos Acuña, der begge fik en advarsel i kvartfinalesejren.

Kampen mod Kroatien spilles tirsdag klokken 20.