Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Schalke mister også sportsdirektør

Rouven Schröder er ikke længere sportsdirektør i Schalke 04.
Rouven Schröder er ikke længere sportsdirektør i Schalke 04.Profimedia
Krisen kradser gevaldigt i Schalke, der ligger sidst i Bundesligaen, er uden træner og nu også uden sportsdirektør. Rouven Schröder stopper med øjeblikkelig virkning.

Det er ikke nemt at være Schalke-fan for tiden. Efter deres genoprykning til Bundesligaen har det ikke hængt sammen for Ruhr-holdet, der befinder sig på sidstepladsen i Bundesligaen. Det medførte en fyreseddel til træner Frank Kramer i sidste uge, og nu stopper Rouven Schröder med øjeblikkelig virkning som sportsdirektør.

Schröder, der ellers blev betegnet som bagmanden bag Schalkes hurtige genopstigning til den bedste række, stopper af personlige årsager, skriver Kicker.de.

Han får derudover kun pæne ord med på vejen af sin nu tidligere klub, der ikke underspiller Schröders rolle for at Schalke kun befandt sig i 2. Bundesliga i en enkelt sæson. 

"Lad mig sige det helt tydeligt. Uden Rouven havde Schalke ikke så hurtigt genfundet sin identitet. For det skylder alle i og omkring ham en stor tak," lyder udmeldingen fra bestyrelsen efter chok-stoppet. 

Peter Knäbel overtager midlertidigt jobbet som sportsdirektør, og foreløbigt kan han begynde med at finde en ny træner til holdet, der stadig står uden en fast en af slagsen, efter Frank Kramer måtte forlade den synkende skude.

Schalke ligger pt. nummer sjok i Bundesligaen med seks point efter 11 kampe og blot en enkelt sejr.