Schmeichel og Celtic vinder over Manchester City i målrig træningskamp

Manchester Citys angriber Erling Haaland scorede under sit holds pre-season nederlag til Celtic i Chapel Hill, North Carolina.AFP
Kasper Schmeichel fik en flot debut i Celtics træningskamp mod Premier League-vinderne fra Manchester City.

Der er fuld gang i preseason for alle de store klubber. Natten til onsdag mødtes Celtic og Manchester City i en ganske målrig affære på Kenan Memorial Stadium i North Carolina..

En kamp som de to danskere Kasper Schmeichel og Matt O'Riley havde en stor andel i.

Tyske Nicolas-Gerrit Kuhn åbnede scoringen i det 13. minut, da han modtog en aflevering fra danske Matt O'Riley i højre side og stormede ind på Citys målmand Stefan Ortega, hvorefter han sikkert sendte bolden i mål ved fjerneste stolpe.

Det var dog ikke kun Matt O'Riley, som viste sig flot frem af de to danskere. Kasper Schmeichel, der startede kampen i målet, afviste en afslutning fra Erling Haaland i det 23. minut med en stærk redning.

I det 31. minut stod Schmeichel igen i vejen for norske Haaland med endnu en fin redning.

Men i det 33. minut kunne den danske keeper ikke forhindre City i at komme på tavlen, da Haaland sendte bolden ind til den fremstormende Oscar Bobb, som sendte et skud af sted, som trods en berøring fra Schmeichel, alligevel sneg sig i mål.

Kuhn svarede tilbage for Celtic i det 36. minut, da han løb ind fra højre side sparkede flot bolden i nettet til 2-1.

Celtic øgede til 3-1 i det 44. minut, da Kuhn leverede en perfekt aflevering til japanske Kyogo Furuhashi, som satte to forsvarsspillere, trak uden om Ortega og scorede fra en spids vinkel.

I anden halvleg blev Schmeichel skiftet ud og City fik udlignet til 3-3 i det 57. minut ved Erling Haaland. I det 68. minut lykkedes det dog det skotske mandskab at score det afgørende mål til 4-3, da Luis Palma sparkede bolden i mål.