Sensationel Stage sniger sig ind på Ugens Europæiske Hold: Se resten af holdet her

Cole Palmer var sensationel i sidste weekendReuters / Matthew Childs / Flashscore
Fra Cole Palmers genialitet til Jens Stages comeback med Werder Bremen var det en hektisk fodboldweekend. Her er Flashscores bud på det bedste hold fra de seneste par dage.

Ugens hold hos Flashscore
Ugens hold hos FlashscoreFlashscore / Marek Kratochvil

Målmand

Joan Garcia (Espanyol) - 8,5

Selv om Espanyol tabte 1-0 til Real Betis i LaLiga, var Espanyol-målmanden Joan Garcia suveræn mellem stængerne og holdt sit hold inde i kampen hele vejen igennem.

Den spanske målmand havde ni redninger på 11 skud i opgøret, og selv om Betis havde et xG på 2,4, men Garcia holdt dem på afstand i store dele af kampen.

Forsvar

Joao Mario (Porto) - 8,5

Joao Mario blev Portuals eneste tilføjelse til "Ugens Europæiske Hold" på baggrund af en overbevisende præstation på fløjen i sit holds 4-0-sejr over Arouca i søndags.

Mario var mest effektiv fremad banen, hvor han havde syv afslutninger, mens han lavede to komplette tacklinger og en turn-over. Derudover fik han og hans forsvarskolleger deres fjerde clean sheet i sæsonen.

Jubal (Auxerre) - 8,6

Efter fire nederlag i træk i Ligue 1 havde Auxerre brug for en spiller, der tog ansvar for at stoppe nedturen. Det gjorde de med stil fredag aften, da de vandt 3-0 over Brest med den centrale forsvarsspiller Jubal i centrum.

Den brasilianske anfører scorede selvsikkert fra straffesparkspletten efter 37 minutter og og var samtidig en en afgørende faktor for at den franske klub fik deres første clean sheet siden maj.

Marc Guehi (Crystal Palace) - 8,6

Der var masser af spekulationer der satte Marc Guehi i forbindelse med et skifte til Newcastle United over sommeren, men skiftet blev aldrig til noget, og nu, hvor han er faldet til på Selhurst Park, leverede den engelske landsholdsspiller en solid indsats i weekenden og viste, hvorfor han er så vigtig for Crystal Palace.

Guehi bragte Palace foran efter 10 minutter og gennemførte også 78 af sine 85 afleveringer i kampen. Defensivt var der dog ikke meget, han kunne gøre ved Dwight McNeils dobbeltscoring, som sikrede Everton sejren.

Det har været en hård start for Palace i denne sæson, men det vil være afgørende for deres succes, at de beholder Guehi i startopstillingen.

Theo Hernandez (AC Milan) - 9,2

Over til Serie A, hvor AC Milan har fået en god start på sæsonen, to point efter ligaens førerhold Napoli, som ligger på tredjepladsen.

I deres 3-0-sejr over Lecce i weekenden var Theo Hernandez stjernen i showet, da han stod for assisten til føringsmålet via en lækker skruet aflevering til Alvaro Morata og tre minutter senere selv kom på scoringstavlen, da han bankede læderet op i nettaget fra kort afstand. i første halvleg.

Som 26-årig er han på vej ind i sin bedste alder som fodboldspiller, og hvis han fortsætter sin opadgående formkurve, som han gjorde mod Lecce, kan AC Milan meget vel blive en titelkandidat igen.

Midtbanen

Giovani Lo Celso (Betis) - 8,9

Giovani Lo Celso formåede ikke at overbevise Ange Postecoglou om, at han var den rette mand til midtbanen i Tottenham, men i Real Betis har han fundet noget, der minder om hans livs form.

Lo Celso blev matchvinder mod Espanyol med et mål fem minutter før tid, hvilket var hans femte i fire kampe, og det er fjerde kamp i træk, at han er med på Flashscores europæiske hold.

Ud over det matchvindende mål havde Lo Celso fire andre skud på mål, og dominerede kampen med med 47 afleveringer og ni aktioner, der førte til afslutninger på mål.

Jens Stage (Werder Bremen) - 9,2

I weekendens måske mest hæsblæsende og kaotiske kamp kom Werder Bremen bagud 3-0 og vandt 4-3 over Hoffenheim.

Kampen store spiller var i den grad danske Jens Stage. Midtbanespilleren scorede et hattrick på 23 minutter og sikrede sit hold sejren ved at score to gange med hovedet og en gang med venstre fod i et comeback af de helt store.

Angribere

Jonathan David (Lille) - 9.2

En anden spiller, der scorede hattrick, var Lilles talisman Jonathan David. Den canadiske angriber har nu scoret fem mål i seks Ligue 1-kampe, og han efterlignede Stage med et perfekt hattrick, et med venstre fod, et med højre og et med hovedet.

Det andet var det bedste af dem alle, hvor han løb i dybden, snød offside-fælden og snedigt flugtede den forbi Le Havres målmand i det fjerneste hjørne.

Lille har brug for, at han bliver ved med at producere i denne sæson, hvis de vil kæmpe med om titlen.

Cole Palmer (Chelsea) - 9,7

Hvad mere kan vi sige om den koldeste afslutter i Premier League. Han understregede, hvorfor han er et af de største talenter i verden lige nu, med en suveræn præstation på fire mål i Chelseas 4-2-sejr over Brighton i lørdags.

Alle fire mål kom i den ene halvleg, hvor han blev den første spiller i turneringens historie, der opnåede den bedrift, mens han kunne have scoret flere i den anden halvleg, hvilket beviser, at han trods alt er menneskelig.

Det bedste af dem alle var hans fantastiske frispark fra kanten af feltet, der fløj op i det øverste hjørne og ikke gav Marc Verbruggen nogen chance overhovedet.

Omar Marmoush (Eintracht Frankfurt) - 9,6

Omar Marmoush var på en anden planet i denne weekend. Eintracht Frankfurt slog et stædigt Holstein Kiel med 4-2, og egypteren scorede to mål og assisterede ved de to andre.

Det har været en fantastisk start på sæsonen for Marmoush med seks mål i fem ligakampe, hvilket placerer ham øverst på topscorerlisten på dette tidlige tidspunkt.

Bradley Barcola (PSG) - 9,6

Mange spekulerede på, hvordan PSG ville klare sig uden Kylian Mbappe efter hans skifte til Real Madrid i sommer, men den frygt er blevet gjort til skamme af Bradley Barcolas præstationer.

Han spiller på samme position som Mbappe gjorde i sin tid i PSG, og selv om han ikke havde den samme fart som den frygtede Real Madrid-spiller, viste hans to mål mod Rennes den samme afslutningsevne, og det første mål var en sand perle.

Det var hans bedste præstation i sæsonen indtil videre, og han viser, hvorfor Luis Enrique sætter sin lid til ham.