Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Serena Williams' ex-træner undrer sig over Rybakinas mystiske afbud: Dette er ikke normalt

Spekulationerne vokser omkring Elena Rybakinas mange afbud
Spekulationerne vokser omkring Elena Rybakinas mange afbudProfimedia/ČTK / AP / Pamela Smith
Renae Stubbs, den tidligere træner for Serena Williams, undrer sig over den mængde af turneringer som Elena Rybakina har trukket sig fra i år.

Søndag meddelte arrangørerne af China Open at verdensranglistens nr.4 havde trukket sig med en rygskade og nyheden kommer måske ikke som den store overraskelse efter at hun også meldte afbud til Korea Open og sin 2. runde kamp i US Open, hvor hun i øvrigt skulle have mødt Carolina Wozniacki.

China Open offentliggjorde nyheden på den kinesiske sociale medieplatform Weibo. "Rybakina trækker sig fra #2024ChinaOpen," skrev de. 

"For fans, der har fulgt China Open og Rybakina, må vi desværre meddele jer, at på grund af en rygskade, vil sidste års semifinalist ikke være i stand til at stille op."

"Vi ønsker oprigtigt, at Rybakina vender tilbage til banen så hurtigt som muligt og møder kinesiske fans igen så hurtigt som muligt."

Kasakhen gav også en rygskade som årsagen til hendes afbud fra denne uges WTA 500-begivenhed i Seoul. Og da hun trak sig forud for sin anden kamp ved US Open, sagde hun: “Jeg er desværre nødt til at trække mig fra min kamp i dag på grund af mine skader.

"Jeg ønskede ikke at afslutte årets sidste Grand Slam på denne måde, men jeg er nødt til at lytte til min krop, og jeg håber, at jeg kan slutte resten af ​​året stærkt."

Den forklaring stiller Stubbs sig dog ikke helt tilfreds med: 

"Der foregår åben et eller andet her. Jeg ønsker ikke at spekulere, men dette er en meget usædvanlig situation. Otte afbud i år. Jeg tror bare, der sker noget mere her. Dette er ikke en normal situation", siger Stubbs. 

"Jeg har set hende i løbet af de sidste par dage. Hun har ikke set godt ud. Jeg har set hende i årevis på turnéen. Jeg ved, hvordan hun ser ud, når hun er glad, når hun er rask, når hun spiller godt.”

Rybakina er ikke det eneste store navn, der ikke stiller til start i WTA 1000 turneringen i Beijing, da verdens nr. 1, Iga Swiatek, også trak sig af personlige årsager.