Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Serie A-stjerne gør comeback med debutmål efter langvarig depression

Josip Iličić gør comeback med superscoring efter langvarig depression
Josip Iličić gør comeback med superscoring efter langvarig depressionProfimedia
Josip Iličić, den slovenske superstjerne, der i flere år har kæmpet med en depression, kronede sit comeback til fodboldverdenen, da han i weekenden scorede i sin debut for Maribor.

Den 34-årige slovenske angriber, der måske huskes mest for sin periode i Fiorentina mellem 2013 og 2017, har kæmpet med en langvarig depression, der har gjort ham nærmest ukampdygtig siden starten på Corona-krisen. 

Både Atalantas træner Gian Piero Gasperini og Ilicic´s gamle holdkammerat i Bergamo, Papu Gomez (i dag i Sevilla), har tidligere med stor medfølelse berettet om hvordan sloveneren, der for to år siden var en af Serie A´s top-angribere, røg ind i en voldsom depression, da han blev smittet med Corona.

Ilicic har siden dengang aldrig nået op på sit tidligere niveau, og i august blev Ilicic og Atalanta enige om at slutte samarbejdet efter at sloveneren blot havde spillet én kamp siden den 12. januar. 

I sidste måned skrev sloveneren så under for Maribor, som han også spillede for tilbage i 2010. Ilicic gjorde debut for "Vijoličasti' i løbet af weekenden, hvor han blev skiftet ind og scorede på et straffespark mod Mura kort før tid.