Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Simeone bekræfter at brasiliansk landsholdsangriber forlader Atletico Madrid, rygtes til Wolves

Simeone bekræfter at brasiliansk landsholdsangriber forlader Atletico Madrid, rygtes til Wolves
Simeone bekræfter at brasiliansk landsholdsangriber forlader Atletico Madrid, rygtes til WolvesProfimedia
Træneren for Atletico Madrid, Diego Simeone, bekræfter at den brasilianske angriber Matheus Cunha forlader klubben. Ifølge ESPN Soccernet skifter brasilianeren til Wolverhampton for et beløb omkring 300 millioner kroner.

Den 23-årige Cunha kom til Atletico fra Hertha Berlin i 2021, men har ikke formået for alvor at slå igennem på førsteholdet, hvor han også har været i hård konkurrencence med Alvaro Morata, Joao Felix og Antoine Griezmann om pladserne oppe foran.

Simeone bekræfter, at Cunha, er en spiller, der gav "alt, hvad han havde", og som forlader klubben fordi han vil skrive under "med sin nye klub".

Atletico og Wolves har også brugt de sidste par dage på at forhandle om den 33-årige forsvarsspiller Felipe, men spillerens lønkrav har kompliceret sagerne, siger kilder.

Tidligere på måneden forlød det, at Atletico havde sat Cunha, Felipe, Joao Felix og Mario Hermoso på markedet for at balancere økonomien efter at klubben var blevet sendt ud af Champions League.

Cunha har scoret syv mål i 54 kampe for Atletico. Hans manglende spilletid gjorde at han blev fravalgt til Brasiliens VM-trup. 

Wolves, der ligger nederst i Premier League-tabellen med 10 point for deres første 15 kampe, vil håbe på, at angriberen kan score de nødvendige mål for at undgå nedrykning, efter at de har udpeget den tidligere Spanien-, Real Madrid- og Sevilla-træner Julen Lopetegui som ny træner.