Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Skader ødelagde tennis-stjernes karriere: Nu er hun strøget til tops i en ny sportsgren

Genie Bouchard i aktion i en kvalifikationsturnering i 2019 i Miami
Genie Bouchard i aktion i en kvalifikationsturnering i 2019 i MiamiStorms Media Group / Alamy / Alamy / Profimedia
Den canadiske tennisspiller Eugenie Bouchard (30) var engang blandt de fem bedste spillere i verden og nåede Wimbledon-finalen i 2014. Ti år senere er "Genie's" faldet til nummer 985 på verdensranglisten i tennis, men er nu krøbet til tops i en ny sportsgren, der vinder frem, Pickleball.

Bouchard besejrede således i denne uge nummer tre på verdensranglisten i Pickleball, Lea Jansen (32/USA), 11-4, 11-8 i en turnering i Las Vegas. 

Pickleball er på rekordtid blevet meget populært, især i USA. Sporten kombinerer elementer fra tennis, badminton og bordtennis, men der er vigtige forskelle i forhold til tennis. Boldens hastighed er såldedes meget langsommere, ketcheren er mindre og banen er kun en tredjedel så stor.

Bouchard postede efter sejren billeder af hendes første semifinaleoptræden på Pickleball Touren for sine over 2,3 millioner følgere på Instagram. "Jeg er så spændt, jeg kan ikke engang sige, hvor glad jeg er", skrev hun.

Bouchard annoncerede sidste år, at hun ville deltage på Pickleball Touren i 2024. I lang tid nu har atleten fra Montreal været mere model og influencer end tennisspiller.

Grundet adskillige skader og formnedgang har Bouchard haft ualmindeligt svært ved at finde tilbage til sit gamle niveau i tennis, og hun har ikke formået at kvalificere sig til Grand Slam turneringer. 

Bouchard har allerede optrådt i reklamer for Coca-Cola og IMG og planlægger tilsyneladende at udvide sin karriere i fremtiden:

"Hvorfor skulle jeg tillade mig selv at blive sat i bås? Tennis er det eneste, jeg kender, men det er ikke det eneste, jeg nogensinde vil gøre i mit liv", siger Bouchard, der samtidig siger, at tennis har åbnet dørene for en lang række andre ting i hendes liv.

Bouchard nåede sin højeste rangering på tennis-verdensranglisten i oktober 2014, hvor hun var nr. 5. 

Omtaler