Skuffende Liverpool-indsats mod et Wolves-hold uden flere profiler. Ny kamp venterOLI SCARFF AFP
Liverpool havde Cody Gakpo med i en uhyre stærk startopstilling, mod et Wolverhampton-mandskab der sparede flere profiler blandt andre Joao Moutinho og Matheus Nunes.

Liverpool har tidligere haft for vane at spare en masse spillere i de tidlige runder i FA Cuppen. Det var ikke tilfældet lørdag aften, hvor det var et Liverpool hold i stærkeste opstilling, men det var på ingen måde til at se i store dele af første halvleg.

Efter at Wolves havde overlevet de første små 10 minutter, åd de sig langsomt ind i opgøret, og var det bedre mandskab i første halvleg.

Liverpools Joel Matip indledte gaveboden efter 13 minutter og var ganske tæt på at forære gæsterne en god mulighed. Den skulle dog komme senere.

En af de spillere Wolverhampton ikke sparede var Ruben Neves, og der gik et gys gennem de mange tilrejsende fans fra Birmingham-klubben, da han fik behandling i flere minutter. Portugiseren kom dog på benene igen, og var en markant figur i første halvleg.

Efter 25 minutter kom gaverne så i overflod til Wolves, og denne gang slog de til. Thiago tog for let på situationen og mistede bolden til en meget velspillende Joseph Hodge, der tacklede bolden fra spanieren så den endte hos Liverpools målmand Alisson. Han lavede så en gigantisk fejl, da han spillede bolden direkte i fødderne på Goncalo Guedes, der så let som ingenting kunne bringe Wolves foran med 1-0.

Gæsterne var bedst i det meste af første halvleg. De tilspillede sig flere muligheder, og evnede at tage brodden ud af Liverpools offensiv.

Wolves kunne dog ikke stille noget op med små 5 minutter tilbage af de første 45 minutter. En perfekt aflevering dybt i banen fra Trent Alexander-Arnold, og med det nederste af skinnebenet kunne Darwin Nunez udligne til 1-1 med en flot firsttimer. 1-1 var også stillingen ved pausen.

Mohamed Salah var manden der bragte Liverpool på 2-1 med en scoring ned mod The Kop efter 52 min. Toti fik ikke clearet et indlæg ordentligt, og så var egypteren skarp og udplacerede Matija Sarkic i gæsternes mål. Liverpools forsvar var dog på ingen måde dirkefrit, og gæsterne havde ikke vanskeligheder ved at bringe favoritterne ud af balance.

Tre minutter efter Salahs føringsmål fik Rayan Ait Nouri en stor mulighed alene med Alisson, men den brasilianske keeper fik oprejsning fra fejlen i 1. halvleg med en flot redning.

66 minutter var der spillet da Wolves fik udlignet til 2-2. Indskiftede Hee-Chan Hwang modtog bolden lidt udenfor feltet, fik tid til at vende med bolden, og efter en et-to-udveksling med ligeledes indskiftede, nyindkøbte Matheus Cunha lå bolden igen bag Alisson.

Liverpoools nyindkøb Cody Gakpo fik kun vist i glemt at han er manden der skal sparke nyt liv i offensiven hos Merseyside-klubben. Hollænderen fik 84 minutter uden for alvor at gøre væsen af sig.

Dramaet indtraf igen efter 81 minutter, da gæsterne troede de var kommet på 3-2. Toti, der havde fejlede ved Liverpools scoring til 2-1, fik sendt bolden i nettet, men VAR kaldte målet tilbage på grund af offside i opspillet til stor frustration for Wolvesmanager Julen Lopetegui, der fik en advarsel i situationen.

Flere mål faldt der ikke i opgøret, og der skal derfor en ny kamp til, for at afgøre hvem der skal avancere til 4. runde i FA Cuppen.