Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Spansk fodboldstjerne vender tilbage efter grim knæskade

Spansk fodboldstjerne vender tilbage efter grim knæskade
Spansk fodboldstjerne vender tilbage efter grim knæskadeProfimedia
Alexia Putellas er to år i træk blevet kåret som verdens bedste fodboldspiller, men hun har ikke været i stand til at vise sin klasse, siden hun i juli sidste år blev ramt af en knæskade.

Mandag var spanieren dog endelig tilbage på træningsbanen sammen med holdkammeraterne i FC Barcelona.

"Jeg er glad for, at jeg nu bevæger mig ind i den næste fase af min genoptræning", siger Putellas i en video, som Barcelona har delt på Twitter.

Angriberen, der er anfører i klubben, blev skadet under en træningssession få dage før kvindernes EM-slutrunde gik i gang sidste år. Den 29-årige spanier ødelagde et af sine korsbånd.

"Nu handler det om det mentale, og det tager lang tid at blive god igen. Der har været mange op- og nedture, siger hun om skadeperioden på næsten ni måneder."

Putellas håber, at hun når at komme i topform inden den kommende VM-slutrunde, der begynder i midten af juli.

"Jeg glæder mig til at blive spilleklar. Det er lægerne, der bestemmer, hvornår jeg er klar, og så må vi se, hvordan knæet reagerer", siger hun.

Putellas er to år i træk blev kåret som verdens bedste kvindelige fodboldspiller. Hun blevet senest overrakt Ballon d'Or Feminin i oktober 2022.

Angriberen har spillet i Barcelona siden 2012 og vundet det spanske mesterskab seks gange. I seneste sæson lavede hun 18 mål og 15 assists i ligaregi.

VM afholdes senere i år i Australien og New Zealand. Spanien er havnet i samme pulje som Costa Rica, Zambia og Japan.