Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Spiller sæsonen færdig hos titelaspiranter: Anna Kristensen forlader Viborg HK øjeblikkeligt

Anna Kristensen skiftede i 2019 til Viborg HK og har således været med til at vinde både sølv- og bronzemedaljer for Viborg.
Anna Kristensen skiftede i 2019 til Viborg HK og har således været med til at vinde både sølv- og bronzemedaljer for Viborg.Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Selvom det var planen, at målvogter Anna Kristensen først skulle støde til Team Esbjerg efter denne sæson, så forlader den 22-årige østjyde allerede nu Viborg HK og spiller dermed sæsonen færdig som Esbjerg-spiller.

Det har længe været en kendt sag, at Viborg HK’s talentfulde målvogter Anna Kristensen ville forlade det midtjyske efter denne sæson for at støde til Team Esbjerg. Men nu er planerne rykket frem.

For mandag eftermiddag oplyser Viborg HK i en pressemeddelelse, at klubben har indgået en aftale med målvogteren og Team Esbjerg om, at hun allerede nu forlader Viborg for at spille sæsonen færdig med Team Esbjerg, der i øjeblikket indtager tredjepladsen i kvindehåndboldligaen.

”Vi har haft mange fantastiske oplevelser med Anna, og vi har set, hvordan hun har udviklet sig fra et helt ungt talent til måske kvindeligaens bedste målvogter, og nu har vi fået et bud på hende, som vi ikke kan sige nej til,” kommer det fra Viborgs direktør, Jens Steffensen.

Det er ikke længe siden, at Viborg kunne fortælle, at Mathilde Juncker fortsætter i klubben til næste sæson, og mens den erfarne forhenværende Randers HK-spiller først havde forventet at blive førstevalg efter sommerpausen, får hun altså allerede nu chancen som førstekeeper i Viborg. Samtidig oplyser Jens Steffensen, at klubben arbejder på at få et andetvalg til resten af sæsonen klar.

For Anna Kristensen, der har fået sin håndboldmæssige opvækst på håndboldakademiet SHEA i Skanderborg, hvor hun også spillede sine to første sæsoner som seniorspiller, var tilbuddet om at gøre sæsonen færdig i Esbjerg nemt at takke ja til.

”Det er jo længe siden, at beslutningen om, at jeg ikke skal spille i Viborg næste sæson, er truffet, og selvom jeg gerne ville have gjort sæsonen færdig, kunne jeg ikke sige nej til det tilbud, jeg har fået," lyder det fra målvogteren.

Viborg HK indtager i øjeblikket syvendepladsen i kvindehåndboldligaen, hvor særligt Odense Håndbold og Ikast Håndbold er stukket af fra konkurrenterne, der altså blandt andet inkluderer Kristensens nye klub, Team Esbjerg, på tredjepladsen.