Stage og co. får kæmpet sig til et point mod Dortmund

Stage og co. får kæmpet sig til et point mod DortmundAXEL HEIMKEN/AFP
Werder Bremen holdt Dortmund fra scoring, men forsømte også at udnytte 20 minutter i overtal til sidst.

Werder Bremen med danske Jens Stage på holdet fik ikke bugt med det lille Dortmund-kompleks, men fik dog et point ud af lørdagens opgør på eget græs.

Kampstatistik
KampstatistikFlashscore

Ikke siden 2014 har Werder Bremen formået at besejre Borussia Dortmund på hjembane i Bundesligaen, og trods 20 minutter i overtal blev det også kun til 0-0 i denne omgang.

Dermed har Werder to point efter to kampe, mens Dortmund har det dobbelte antal.

Jens Stage arbejdede fint inde i hjemmeholdets maskinrum fra start og var med til at forhindre, at Dortmund kunne sætte sig på kampen.

Faktisk var det også danskeren, som fik kampens første store chance. En ripost i feltet endte for fødderne af danskeren, som dog noget svagt sparkede forbi mål.

Ellers var det en kamp, hvor de respektive offensiver havde svært ved at skabe de helt store chancer. Derfor var 0-0 ved pausen også meget retvisende.

Gæsterne tiltvang sig efter pausen et større initiativ. Werder Bremen blev trykket længere tilbage, og Jens Stage fik endnu mere at se til.

Danskeren løste sine opgaver udmærket, men forsøgene mod Michael Zetterer i Werder-målet blev flere.

Karim Adeyemi og Nico Schlotterbeck fik begge gode tilbud, som Zetterer fik afvist.

Bedst som det så ud til, at Dortmund kom nærmere en scoring, gjorde Schlotterbeck det svært for sine holdkammerater. Landsholdsspilleren satsede i en tackling på en Werder-kontra og fik sit andet gule kort.

Det gav hjemmeholdet 20 minutter til at jagte sejren. Det blev også til lidt chancer, men i kampens slutfase var det gæsterne, som jagtede sejren mest.

Flere gange måtte Zetterer afværge forsøg, og det var i høj grad hans fortjeneste, at Werder fik point.

Uafgjort lykkedes det også Bo Henriksens Mainz-mandskab at få med hjem fra Stuttgart. Holdet var ellers bagud både 0-2 og 2-3, men dybt inde i tillægstiden fik Maxim Leitsch udlignet.

Wolfsburg og Borussia Mönchengladbach kunne begge sætte tre point ind på kontoen efter 2-0-sejre ude over henholdsvis Holstein Kiel og Bochum. Eintracht Frankfurt vandt hjemme 3-1 over Hoffenheim.