Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Ståle Solbakken skamroser Liverpools nye hollandske angriber: Derfor bliver Gakpo en succes

Ståle Solbakken skamroser Liverpools nye hollandske angriber: Derfor bliver Gakpo en succes
Ståle Solbakken skamroser Liverpools nye hollandske angriber: Derfor bliver Gakpo en succesBo Amstrup/Scanpix
Den tidligere træner for FC København og nuværende norske landstræner, Ståle Solbakken, siger til den norske avis VG, at der er tre grunde til, at den hollandske landsholdsspiller Cody Gakpo bliver en succes i Liverpool.

Liverpool bekræftede onsdag den nyhed, som PSV Eindhoven allerede mandag løftede sløret for, nemlig at de havde købt den 23-årige angriber, Cody Gakpo, som scorede tre gange for Holland i VM-slutrunden.

Gakpo har i denne sæson lavet ni mål og haft 12 assists og Solbakken tror, at han på flere fronter kan blive en stor gevinst for Liverpool.

"Jeg tror, han har den fysiske pakke, som skal til for at kunne klare sig i Premier League. Han har ikke brug for så lang tilvænning fra hollandsk til engelsk tempo og fysik", siger Solbakken

Under VM-slutrunden spillede Gakpo positionen som central angriber hos Oranje, men Solbakken tror, at han vil kunne udfylde alle pladser i angrebet ligegyldigt om det er til venstre, højre eller centralt. 

Solbakken ser Gakpo som en del af den nye genopbygning, som Jürgen Klopp har lanceret hos Liverpool. 

"Jota er meget skadet. Firmino er det ikke rigtigt muligt at blive klog på. Når Luis Diaz er tilbage, så kan der blive seks spillere som konkurrerer om tre pladser i angrebet, det bliver spændende at se om en er på vej ud", siger Solbakken.

Solbakken mener dog også, at Gakpo har en fordel frem for sine angrebskolleger: "Han er en anden type end de andre, han er en kombinationsspiller, siger Solbakken.