Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Stefanos Tsitsipas har drømt om OL længe: Bedste forløsning er en medalje

Tsitsipas har haft en del succes på Roland Garros
Tsitsipas har haft en del succes på Roland GarrosReuters
Græske Stefanos Tsitsipas (25) siger at OL har en særlig betydning for ham på grund af dets græske oprindelse og tilføjede, at han håber at kunne realisere sin drøm om at vinde en olympisk medalje ved legene i Paris i denne måned.

Grækenland, de olympiske leges fødested, har vundet tre medaljer i tennis ved OL, som alle blev vundet i 1896 ved de første moderne olympiske lege, der blev afholdt i Athen.

"Grækenland og de (olympiske) lege passer helt sikkert sammen som fod i hose. Det er noget, jeg har drømt om, siden jeg begyndte at spille tennis," siger Tsitsipas, der er nummer 12 i verden, til Stats Perform i et interview, der blev offentliggjort onsdag.

"Siden jeg første gang samlede en tennisketcher op, har jeg altid ønsket at være en atlet, der får lov til at deltage i sådan noget. Og selvfølgelig er det noget ekstraordinært at sigte efter en medalje.

"Så min drøm bliver ved med at udvikle sig bliver ved med at eksistere, og min vej mod det bygger sig langsomt op. For mig er den bedste forløsning at gå fra legene med en medalje."

Tennisturneringen ved OL finder sted fra den 27. juli til den 4. august på Roland Garros, som også fungerer som spillested for French Open.

Tsitsipas har tidligere haft succes på Roland Garros' grusbaner, hvor han nåede finalen i French Open i 2021 og kvartfinalen i Grand Slam-turneringen i de seneste to udgaver.

"At få en god forberedelse, før kampene starter i august, er noget, jeg virkelig ser frem til," lyder det fra Tsitsipas.

"Jeg har haft stor succes der for et par år siden på samme stadion, hvor jeg spillede finalen i Roland Garros.

"Så at komme tilbage med den selvtillid og det i baghovedet giver mig mulighed for at stræbe efter og arbejde hen imod det samme mål, som jeg endte med at opnå for et par år siden."

Tsitsipas skal konkurrere i single ved OL samt i herredouble sammen med sin bror Petros.