Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Stjerne stoppede karriere under mystiske omstændigheder: Ville kvitte tennis i årevis

Camila Giorgi har fortalt at hun i årevis ønskede at kvitte tennis
Camila Giorgi har fortalt at hun i årevis ønskede at kvitte tennisProfimedia/ČTK / imago sportfotodienst / Gonzales Photo/Teis Markfoged
Den 32-årige italiener Camila Giorgi, som for nylig stoppede sin tennis-karriere har afsløret, at hun i årevis ønskede at trække sig fra tennis.

Camila Giorgi annoncerede, at hun kvittede sporten i maj på baggrund af rygter om, at kvindernes internationale tennis forbund (WTA) ikke havde været i stand til at få fat i hende i to måneder.

På det tidspunkt var der udbredte rygter om at hun var flygtet fra sit hjemland i et forsøg på at unddrage skattemyndighederne.

Modellen, der har 730.000 følgere på Instagram, blev derefter anklaget for at undlade at betale husleje og fjerne 'halvdelen af ​​møblerne' fra en lejet villa i Calenzano, nær Firenze, af sin forurettede tidligere udlejer.

Men forleden kommenterede Giorgi på TV sin version af begivenhederne vedrørende hendes påståede flugt.

"Jeg forsvandt ikke, jeg var nødt til at offentliggøre en meddelelse i Paris om mit karrierestop, og efter at det kom ud på antidopinghjemmesiden, at jeg var gået på pension, blev sagen offentlig. "

'Jeg boede lidt i Italien og lidt i USA. Vi boede i Miami i tre år. Jeg vil gerne blive der for evigt, men jeg vender ofte tilbage til Italien, jeg kan bare ikke lide at tale om det, jeg laver, og det virker som om, jeg gemmer mig."

Giorgi kommenterede også rygterne om hun på det nærmeste havde ransaget sit lejede hus i Italien for møbler. 

"Der var ingen møbler i huset, dem kom vi selv med. Det er heller ikke rigtigt at jeg flyttede af skattemæssige årsager. Jeg flygtede ikke, men jeg talte bare aldrig om det."

Den 32-årige, der sidst spillede i marts Miami Open mod verdens nr. 1 Iga Swiatek, annoncerede officielt sin karrierestop tilbage i maj. 

Hun forklarede beslutningen med manglende motivation: "Jeg ønskede at holde op i årevis, det er et hårdt liv at være tennisspiller. Jeg udskød det i lang tid, indtil jeg i maj en morgen besluttede mig for at gøre det", siger Giorgi.

Giorgi, som regnes for at have haft nogle af de hårdeste grundslag på kvindernes Tour, opnåede sin højeste placering på verdensranglisten i oktober 2018, hvor hun lå nr. 26.