Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Østrigsk landsholdsspiller skamroser Bo Henriksens indflydelse i Mainz

Østrigsk landsholdsspiller skamroser Bo Henriksens indflydelse i Mainz
Østrigsk landsholdsspiller skamroser Bo Henriksens indflydelse i MainzProfimedia
Den østrigske landsholdsspiller Phillipp Mwene fra Mainz 05 skamroser klubbens træner Bo Henriksen for den indflydelse han havde på holdet i sidste sæson, hvor han formåede at redde holdet fra nedrykning.

Mwene var en af profilerne på det østrigske landshold, der nåede ottendedelsfinalerne  ved EM, hvor de tabte til Tyrkiet.

Det østrigske landshold har gjort store fremskidt under træner Ralf Rangnicks indflydelse og Mwene sammenligner Henriksen med Rangnick i sin måde at have et klart koncept for måden at spille på samt at opbygge en vinderkultur.

"Efter det, jeg har oplevet i min karriere, er den vigtigste egenskab ved en træner at få alle på samme båd. Hvis alle gør det samme, er det lige meget, hvilken type fodbold, du spiller" understreger Mwene over det tyske medie Kicker.

"På den måde lykkedes det Henriksen hurtigt at ændre tingene i Mainz. Med sin opførsel satte han hurtigt en stoppe for den tvivl, der opstod , fordi vi ikke vandt flere kampe, uanset hvad vi gjorde."

Selvom Mainz 05 indtog positionen som 5.bedste hold på de sidste 13 kampdage i i den forgangne sæson er Mwene også af den opfattelse, at træerne på Wolfgang Frank Campus ikke automatisk vokser ind i himlen.

”Vi skal ikke se for meget op i tabellen fra start, men hellere komme godt fra start og simpelthen skabe det positive flow, som vi har haft i de seneste 13 kampe", siger Mwene.