Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Super-stjerne afslører vigtig årsag til Aalborg-skifte: Træt af rampelys i Tyskland

Svend Bertil Frandsen
Super-stjerne åbner op om skifte til Aalborg: Ville væk fra rampelyset i Tyskland
Super-stjerne åbner op om skifte til Aalborg: Ville væk fra rampelyset i TysklandČTK / imago sportfotodienst / Oliver Zimmermann/Profimedia
Den tyske landsholdsspiller Juri Knorr, der skifter til Aalborg Haandbold fra næste sæson fortæller i et interview med Haandball World, at en del af beslutningen om at komme til Danmark var at komme væk fra rampelyset.

"Som tysk landsspiller er rampelyset større Bundesligaen. Især i mit tilfælde har jeg ofte på fornemmelsen, at folk kigger lidt mere efter mig, skriver om mig eller taler om mig. Det er noget, jeg bemærker, som jeg generelt sætter pris på, og som jeg ofte er taknemmelig for. Men ja, det var som sagt bestemt en del af min beslutning."

Juri Knorr har i de seneste år fået sit store gennembrud på den internationale scene, hvor han i år var på turneringens allstar-hold ved både OL og EM. Sidste år blev han kåret til den bedste unge spiller ved VM.

Knorr forventer sig meget af opholdet i Aalborg, som han beskriver som en potentiel vinder af Champions League i fremtiden:

"Det er en klub, der har ambitionen om at vinde Champions League før eller siden. De har været i finalen to gange de seneste år. Det er bare et meget godt hold med meget gode spillere. Man kan se det. De har fået en en lidt svær start på sæsonen med enkelte skader, men uafgjort mod Magdeburg viser, at de simpelthen er et godt hold", siger Juri Knorr. 

Knorr glæder sig også meget til samarbejdet med den tyske træner Maik Machulla:

"Det er godt, at han nu er blevet træner. I de første forhandlinger var det ikke helt afgørende, for på det tidspunkt var det endnu ikke klart, at han ville blive træner. Men da det var klart, kontaktede han mig. Jeg havde en meget god følelse dengang og jeg glæder mig til at arbejde sammen", slutter Knorr.