Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Superligaens førerhold forstærker sig på målmandsposten med finsk keeper

FC Nordsjælland før træningskamp mod OB.
FC Nordsjælland før træningskamp mod OB.Tobias Jørgensen/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix
Andreas Hansen er det normale førstevalg i FC Nordsjælland-målet, men nu kan han blive presset endnu mere på træningsbanen, eftersom klubben har hentet en ny keeper på en lejeaftale.

FC Nordsjælland spillede et virkelig flot efterår og er derfor placeret som nummer et i tabellen. Nu har klubben så valgt at styrke målmandsteamet, da de både skal forsøge at holde fast i forspringet i Superligaen og spille sig videre fra kvartfinalen i pokalturneringen.

Nordsjællænderne har derfor hentet 27-årige Carljohan Eriksson i skotske Dundee United FC på en lejeaftale, der gælder for resten af sæsonen.

Sportschefen i FC Nordsjælland, Jan Lauersen, fortæller, at den nye keeper bringer en masse erfaring med sig:

”Vi har ikke lagt skjul på, at vi er ambitiøse i vores tilgang til foråret, og i den forbindelse er det blandt andet vigtigt, at vi står bedst muligt rustet på målmandsposten, som af naturlige årsager kan være ekstra sårbar over for skader eller karantæner. Med tilgangen af Carljohan får vi styrket vores setup og bragt noget erfaring ind, der kan hjælpe os med at sikre det bedst mulige fundament for dette forår.”, siger Jan Lauersen til klubbens egen hjemmeside.

Den finske målmand har i denne sæson spillet ni kampe i den bedste skotske række. Hans seneste kamp var dog den 22. oktober, hvorefter han røg på bænken. Nordsjællands nye målmand glæder sig nu til den nye udfordring i Danmark.

”Jeg er glad for skiftet og spændt på resten af sæsonen. Jeg kender lidt til FC Nordsjælland, men jeg glæder mig selvfølgelig til at lære klubben endnu bedre at kende, for jeg har hørt en masse godt. Det er et sted, som er kendt for talentudvikling, og selvom jeg ikke længere er så ung, så har det interesseret mig meget, fordi det generelt virker som et godt sted for fodboldspillere til at udvikle sig.”, fortæller Carljohan Eriksson til FCN’s hjemmeside.

Den finske målmand har da også en helt klar idé om, hvad hans rolle på holdet bliver, når forårssæsonen starter op i midten af februar.

”Først og fremmest håber jeg på at hjælpe holdet så meget som muligt. Det bliver et spændende forår, og jeg glæder mig til at presse de andre keepere både på og uden for banen.”

Carljohan Eriksson blev i 2021 kåret til Årets Målmand i den bedste svenske række, da han tørnede ud for Mjällby AIF, som i den sæson sluttede som nummer ni.