Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Svensk forsvarers karantæne stadfæstes: AGF-direktør er rystet over dommen

Ritzau
Brøndbys Yuito Suzuki i kamp med AGFs Felix Beijmo under superligakampen mellem AGF og Brøndby IF
Brøndbys Yuito Suzuki i kamp med AGFs Felix Beijmo under superligakampen mellem AGF og Brøndby IFBo Amstrup/Ritzau Scanpix
AGF's Felix Beijmo har karantæne mod FC Midtjylland, efter at aarhusianernes appel er blevet afvist.

AGF må undvære forsvarsspilleren Felix Beijmo i søndagens kamp mod FC Midtjylland i Superligaen.

Den aarhusianske klub skriver på sin hjemmeside, at Fodboldens Disciplinærinstans holder fast i den advarsel, Beijmo fik i forbindelse med tumulten efter slutfløjtet i kampen mod Brøndby.

Her tog Brøndby-træner Jesper Sørensen fat i svenskeren, som ifølge AGF takkede for kampen og sagde: "See you next time". Sørensen blev udvist, mens Beijmo fik sit andet gule kort.

AGF-direktør Jacob Nielsen er noget uforstående over for afgørelsen, som beror på dommer Morten Kroghs vurdering af situationen.

"Men det bliver alene dommerens udlægning, som lægges til grund for at give Felix Beijmo et gult kort for usportslig opførsel. Og det på trods af, at Felix Beijmo sagde det samme til alle: ”Tak for kampen, vi ses næste gang”, som han gør efter hver kamp", siger han.

Disciplinærinstansen skriver i sin afgørelse, at det af dommerteamet blev opfattet som "provokerende og usportsligt".

"Kampens dommer fastholder således sin vurdering af, at AGF-spilleren gør sig skyldig i usportslig opførsel og fastholder på den baggrund sin tildeling af gult kort og udvisning", lyder det i afgørelsen.

Jacob Nielsen mener ikke, at sagen er blevet behandlet på en objektiv måde.

"Dommeren er part i sagen, men det er alene hans bedømmelse af sig selv og sin egen handling, der lægges til grund i afgørelsen. Det bør være en uafhængig faglig tredjepart, der ikke er en del af sagen", siger AGF-direktøren.

Omtaler