Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Svensk landstræner efter test-sejr mod Danmark: "Fantastisk at score 34 mål mod Danmark"

Landstræner Tomas Axnér var godt tilfreds med den svenske indsats
Landstræner Tomas Axnér var godt tilfreds med den svenske indsatsProfimedia
Der var stor tilfredshed i den svenske lejr, da det svenske landshold efter tre nederlag i træk mod Danmark endelig kunne smage sejrens sødme i dagens test med cifrene 34-30

"Yderst flot, selvfølgelig. Vi kender hinanden rigtig godt, og mange spiller på samme klubhold. Vi tabte mod dem sidste gang, og det handler om at opbygge selvtillid", sagde Nathalie Hagman, der scorede seks mål efter slutfløjt.

Ved pausen var stillingen 18–16 i svensk favør. Selvom Sverige ikke rigtig fik stoppet det danske angrebsspil, var føringen helt fair. "Jeg synes, vi spiller en rigtig god første halvleg. Det var en hård håndboldkamp med masser af mål på begge sider. Men indtil videre tror jeg, at vores spil fungerer", kommenterede Jenny Carlson ved pausen.

I anden halvleg fortsatte Sverige med at finde netmaskerne. Nathalie Hagman, der i øvrigt spillede sin 200. A-landskamp, øgede stillingen til 30-23 i det 48. minut. 

"Vi har ikke så mange landsholdsuger sammen. Så det betyder meget, at vi kan møde et dansk hold med mange gode spillere. Som sagt skal vi bygge selvtilliden op inden mesterskabet i december", fortsatte Hagman.

Landsholdstræner Tomas Axnér opsummerede en stor svensk aften: "Vi er selvfølgelig meget tilfredse med resultatet i dag. Vi kom ind i kampen med et rigtig godt tempo og kunne løbe med dem. Vi havde et godt angrebsspil med masser af tempo og sikkerhed i afleveringerne. Jeg er meget glad for, at vi kan score 34 mål mod Danmark."