Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Svensk talent utilfreds med manglende spilletid på Jon Dahl Tomassons hold

Hugo Larsson vil gerne have spilletid på landsholdet.
Hugo Larsson vil gerne have spilletid på landsholdet.HELGE PRANG/GETTY IMAGES EUROPE/Getty Images via AFP
Harmonien er ikke helt i top i den svenske trup, da særligt en spiller er utilfreds med mængde af spilletid under den danske træner Jon Dahl Tomasson.

Sverige fik en fin start på Nations League, da de slog Aserbajdsjan med 3-1 i Baku. De svenske resultater har dog været blandet siden danske Jon Dahl Tomasson overtog posten tidligere på året. 

Det er heller ikke alle spillere, der er tilfredse. Den 20-årige Frankfurt-spiller Hugo Larsson sad på bænken i hele kampen mod Aserbajdsjan, og det er endda til trods for, at han i denne sæson er startet i de to første Bundesligakampe. 

Larsson scorede sågar i Frankfurts 3-1-sejr over Hoffenheim lige inden landsholdspausen. Inden søndagens kamp mod Estland ligger han da heller ikke skjul på, at han er skuffet over situationen.

”Det var trist. Det var ikke sjovt at høre, at man skulle sidde på bænken. Men for at være ærlig er jeg ret vant til det på landsholdet nu. At jeg så ikke kommer ind, når alle andre kommer ind, er endnu mere surt,” siger midtbanespilleren ifølge det svenske medie Expressen.

Jon Dahl Tomasson har tidligere fortalt, at den unge svensker skal være mere fremadrettet i sit spil, men det er endnu ikke lykkedes for Larsson at tilfredsstille den danske træners ønsker. 

Selvom Larsson ikke er glad for situationen, så vil han stadig gerne være en del af landsholdet.

”Jeg vil tale med familien, rådgivere og alt det der. Men jeg er slet ikke der i tankerne lige nu. Alle unge børn vokser op med en drøm om at spille på landsholdet, og den drøm har jeg stadig.”

I kampen mod Aserbajdsjan spillede Yasin Ayari fra Brighton og Mattias Svanberg fra Wolfsburg på midtbanen. Begge spillere blev skiftet ud, men der blev ikke kigget Larssons vej.

Kampen mod Estland spilles søndag klokken 20:45, og du kan følge den her.