Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Svingdør i Marseille: Greenwood ankommer, Aubameyang tager afsked

Aubameyang tilbragte et år i Marseille
Aubameyang tilbragte et år i MarseilleAFP
Den tidligere Arsenal-angriber Pierre-Emerick Aubameyang sagde onsdag, at han forlader Marseille efter kun én sæson, og Manchester Uniteds Mason Greenwood erstatter ham angiveligt i den franske klub.

Den 35-årige gabonesiske angriber Aubameyang kom til den sydfranske klub fra Chelsea i juli sidste år og scorede 30 mål i løbet af sæsonen.

Ifølge flere medierapporter er den engelske angriber Greenwood, som fik frafaldet anklager om voldtægt og overfald mod sig i februar 2023, på vej til Marseille.

"Det er tid for mig at starte et nyt kapitel," skrev Aubameyang på Instagram.

"Jeg har altid fulgt min fars råd, som har gjort det muligt for mig at blive den spiller, jeg er, og vi har taget denne beslutning for den næste del af min karriere."

"Jeg har tilbragt et år fyldt med følelser, og jeg takker klubben, personalet, mine holdkammerater og vores tilhængere ," tilføjede han.

Greenwood havde været suspenderet af United siden januar 2022 på grund af anklagerne, men anklagemyndigheden frafaldt anklagen sidste år, efter at vigtige vidner trak sig, og nye beviser kom frem i lyset.

Den 22-årige tilbragte sidste sæson på lån i den spanske klub Getafe, hvor han scorede 10 mål i 36 kampe.

Greenwood var udset til at blive en stjerne i United, efter at han var steget igennem graderne i Old Traffords ungdomssystem og havde scoret 35 mål i 129 seniorkampe for klubben.