Træt Zverev er utilfreds med nye spørgsmål om voldssag

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Træt Zverev er utilfreds med nye spørgsmål om voldssag

Træt Zverev er utilfreds med nye spørgsmål om voldssag
Træt Zverev er utilfreds med nye spørgsmål om voldssagProfimedia
Alexander Zverev har endnu ikke bestemt sig for, om han til maj vil møde fysisk i retten i en sag, hvor hans ekskæreste har anklaget ham for voldelig adfærd.

Det siger tyskeren direkte adspurgt torsdag morgen dansk tid på et pressemøde i Melbourne, efter at han spillede sig videre fra anden runde i Australian Open.

"Wow. Sikken et spørgsmål. Jeg har lige spillet 4 timer og 40 minutter. For at være ærlig er det ikke det første spørgsmål, jeg har lyst til at høre", siger han tydeligt utilfreds.

"Jeg har ingen anelse".

Zverev havde netop besejret slovakiske Lukas Klein med cifrene 7-5, 3-6, 4-6, 7-6, 7-6 på Australian Opens næststørste stadion, John Cain Arena.

Men kampen var de fremmødte journalister fra den internationale presse tilsyneladende ikke interesseret i at høre mere om. Spørgsmålet om voldssagen var det eneste, han blev stillet på engelsk, hvorefter at pressemødet gik over til tysk.

I løbet af de seneste år har to ekskærester anklaget Zverev for vold, og i oktober blev han af en tysk domstol dømt til at betale en bøde svarende til 3,3 millioner kroner for vold mod Brenda Patea, som Zverev har et barn med.

Zverev har appelleret og kan nu se frem til en tur i retten i maj. Det er ikke et krav, at han møder fysisk op.

Han har gentagne gange afvist anklagerne.

Efter hårdt pres iværksatte ATP i 2021 en undersøgelse af de voldsanklager, som en anden ekskæreste, Olga Sharypova, havde fremsat mod Zverev, men fandt ingen beviser mod ham.

Zverev er for nylig blevet officiel repræsentant for sine kolleger på ATP Touren i et spillerråd.

Som følge af voldssagen er der dog blevet rejst spørgsmål om, hvorvidt han kan fortsætte i spillerrådet. Men det ser tyskeren intet problem i.

"Hvorfor skulle det være det?" sagde Zverev ifølge nyhedsbureauet AFP, da han efter sin første kamp i Australian Open blev spurgt, om det er passende at blive i spillerrådet.

Han hævdede desuden, at ingen af hans kolleger har sagt noget til ham om sagen.