"Supernervøs" Naomi Osaka vinder benhård comeback-kamp i Brisbane International

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

"Supernervøs" Naomi Osaka vinder benhård comeback-kamp i Brisbane International

Osaka i aktion i Brisbane
Osaka i aktion i BrisbaneAFP
Den tidligere verdensetter og nybagte mor Naomi Osaka sagde mandag, at hun var stolt over at have vundet sin første kamp efter en lang pause og indrømmede, at hun havde været "super nervøs".

Den 26-årige måtte kæmpe hårdt Brisbane International i en time og 47 minutter, før hun endelig vandt over den galante tysker Tamara Korpatsch med 6-3, 7-6 på Pat Rafter Arena.

"Jeg var supernervøs, men jeg var spændt på at være derude," sagde den firedobbelt Grand Slam-mester, som trak sig tilbage fra tennis i september 2022 med henvisning til psykiske problemer.

"Jeg tror, det er bedre at have hårdere kampe tidligt, fordi det vil træne mig til det, der kommer.

"Jeg ved, at alle de modstandere, jeg møder ikke er nemme, så det ville være meget for mig at tro, at min første kamp ville blive en 6-1, 6-1-sejr.

"Når jeg ser tilbage på kampen nu, er jeg ærlig talt meget stolt af mig selv. Jeg føler, at jeg spillede på et ret godt niveau."

Efter at have født en lille pige i juli genfandt Osaka sin kærlighed til spillet og besluttede sig for at vende tilbage til 2024-sæsonen.

Det så ud, som om hun aldrig havde været væk, da hun brød Korpatsch i åbningspartiet og derefter brød endnu en gang og dermed vandt første sæt relativt komfortabelt.

Men det var en anden historie i andet sæt, hvor Korpatsch løftede sit spil, og Osaka begyndte at føle sig presset.

Korpatsch brød Osakas serv i starten af andet sæt, og selvom den japanske stjerne brød tilbage med det samme, genfandt hun aldrig rytmen fra første sæt mod den ihærdige tysker.

Osaka brød endnu en gang og servede for kampen ved 5-4, men hun blev brudt igen, og andet sæt skulle derefter aføres i en tiebreak, hvor begge spillere havde deres chancer.

Osaka misbrugte to matchbolde og Korpatsch to sætbolde, før Osaka afgjorde kampen på sin tredje mulighed med en kraftfuld forhånd ned ad linjen.

Hun sagde efter kampen, at det at blive mor havde ændret hendes syn på spillet, og at hun tidligere havde følt sig for isoleret fra fans og medspillere.

"De sidste par år, hvor jeg spillede, før jeg fik min datter, gengældte jeg ikke så meget kærlighed, som jeg fik," sagde hun.

"Så jeg føler virkelig, at det er det, jeg vil gøre i dette kapitel. Jeg sætter bare stor pris på, at folk kommer og hepper på mig.

"Jeg vil sige, at hun (hendes datter) har hjulpet mig med at genfinde mig selv så hurtigt," tilføjede Osaka.

"Uden for banen er jeg mere opmærksom på folk, og jeg værdsætter dem meget mere, selv mine modstandere."