Tennis Tracker: Holger Rune slår australier i Brisbane, Wozniacki klar til comeback

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Tennis Tracker: Holger Rune slår australier i Brisbane, Wozniacki klar til comeback

Opdateret
Holger Rune finpudser formen inden årets første Grand Slam.
Holger Rune finpudser formen inden årets første Grand Slam.WILLIAM WEST/AFP
Den 1. januar plejer de fleste at tage den med ro, men i Australien er verdens bedste tennisspillere samlet for at spille ATP-turneringen i Brisbane. Du kan følge dagens resultater og nyheder lige her i Tennis Trackeren.

Kl. 20.16 - Caroline Wozniacki har en fast tro på sine egne styrker før sæsonen skydes i gang for hendes vedkommende med WTA 250-turneringen i Auckland. Danskeren møder tirsdag morgen Elina Svitolina, der er seedet som nummer to i turneringen. Læs mere her: 

Kl. 17.04 - På pressekonferencen før starten af ​​ATP 250 i Brisbane snakkede Rafael Nadal om fremtiden med en sund blanding af realisme og optimisme. "Problemet med at sige, at det bliver min sidste sæson, er, at jeg ikke kan forudsige 100 %, hvad der vil ske i fremtiden. Det er derfor, jeg siger 'muligvis'." Spanieren møder tirsdag morgen kl. 09.30 Østrigs Dominic Thiem i sin debutkamp.

De sidste fire kampe mellem Thiem og Nadal
De sidste fire kampe mellem Thiem og NadalEnetpulse

Kl. 15.28 - Den tidligere verdensetter og nybagte mor Naomi Osaka sagde mandag, at hun var stolt over at have vundet sin første kamp efter en lang pause og indrømmede, at hun havde været "super nervøs". Læs mere her: 

Kl. 13.32 - Den dobbelte Wimbledon-mester Petra Kvitova (33) meddelte kort efter årsskiftet på de sociale medier, at hun er gravid. Hun og hendes træner og mand, Jiri Vanek, venter deres første barn til sommer. Kvitova sagde ikke noget om, hvorvidt graviditeten betyder afslutningen på hendes tenniskarriere.

Kl. 11:00 - Det er ikke kun i Brisbane, at der blive spillet kampe. Der bliver også spillet United Cup et andet sted i Australien og her jagter mændene en plads i ottendedelsfinalen, hvor spillere som blandt andre Andrey Rublev og Frances Tiafoe venter. 

Hos kvinderne har Iga Swiatek og Donna Vekic begge spillet sig videre i United Cup.

Kl. 09:09 - Det startede skidt for Holger Rune, der tabte første sæt til Max Purcell, men danskeren holdt hovedet koldt og vandt de to efterfølgende sæt og spillede sig dermed videre til næste runde.

Kl. 08:24 - Der er fuld gang i tenniskampene fra morgenstunden, hvor danske Holger Rune lige nu er i gang med at spille mod australske Max Purcell.

I løbet af natten har Ben Shelton tabt til Roman Safiullin, mens Matteo Arnaldis kamp mod Marton Fucsovics blev afbrudt grundet dårligt vejr.