Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Frustreret tidligere verdensetter har mistet følelsen med bolden: Hvad pokker sker der

Naomi Osaka har svært ved at finde tilbage til sit gamle spil
Naomi Osaka har svært ved at finde tilbage til sit gamle spilProfimedia
Den tidligere US Open vinder og verdensetter, japaneren Naomi Osaka, der tidligere har kæmpet med mentale problemer, fortæller at hun følte sig "uden for sin krop" i sit frustrerende nederlag til Ashlyn Krueger i kvalifikationen til Cincinnati Open og at hun laver fejl, som hun normalt ikke ville lave.

Osaka vendte tilbage fra en lang barselspause i starten af ​​denne sæson, og har vist god form og slået fem top 20-spillere. Men den firedobbelte Grand Slam-mester kæmper stadig for at finde en vi stabilietet i sit spil.

Osaka, der to gange har vundet US Open, havde håbet på at genfinde sin bedste tennis under nordamerikanske hard-court-tour. Men i Cincinnati, var hun langt fra sit bedste i nederlaget til Ashlyn Krueger i den sidste runde af kvalifikationen. Bagefter lagde den 26-årige en dybfølt besked på Instagram.

"Jeg har forsøgt at finde ud af, hvordan jeg har det i de sidste mange timer," skrev hun. "På en underlig måde er jeg kommet til at værdsætte nederlag for man spiller ikke tennis i mere end 20 år uden at få en rimelig andel af dem. Du lærer af et nederlag og venter derefter spændt på din næste mulighed for at se om du har lært noget."

"Mit største problem i øjeblikket er dog ikke nederlag, mit største problem er, at jeg ikke føler, at jeg er i min krop. Det er en mærkelig følelse, at misse bolde, jeg normalt ikke misser og ikke slå så hårdt til bolden, som jeg plejer."

"Jeg prøver at sige til mig selv 'det er fint, du gør det godt, bare kom igennem den her og bliv ved med at presse', mentalt er det dog virkelig drænende. Internt hører jeg mig selv skrige ‘hvad fanden sker der?!?!’”

Mens Osaka ind i mellem har været i stand til at finde sit bedste tennis frem og slog Ons Jabeur i Canada i sidste uge, indrømmede hun, at hun var bange, fordi hun havde det på samme måde, som efter fødslen.

Den japanske tennisstjerne fortsatte: "Forstå mig ret, jeg har spillet en håndfuld kampe i år, hvor jeg følte, at jeg var mig selv, og jeg ved, at dette øjeblik nok kun er en lille fase fra alle de nye overgange (fra grus, til græs til hardcourt), men den eneste følelse, jeg kan sammenligne med, hvordan jeg har det lige nu, er efter fødslen.

"Det skræmmer mig, fordi jeg har spillet tennis, siden jeg var 3 år, tennisketcheren skulle føles som en forlængelse af min hånd. Jeg forstår ikke, hvorfor alting skal føles næsten helt nyt igen. Dette burde være så enkelt som at trække vejret for mig, men det er det ikke."