Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Grusdronning vil skærpe sine færdigheder i Cincinnati inden US Open

Iga Swiatek er topseedet i Cincinnati
Iga Swiatek er topseedet i CincinnatiReuters
Iga Swiatek forventer en hård tilbagevenden til hardcourt-tennis ved Cincinnati Open, men den toprangerede polak sagde, at hun ikke vil lægge pres på sig selv og betragte WTA 1000-turneringen som en "træningsturnering" før US Open.

Swiatek konkurrerede sidst på grus ved Miami Open i marts og vandt derefter titler på grus i Madrid, Rom og French Open, inden hun røg ud i tredje runde på græsbanerne i Wimbledon.

Efter at have skiftet græs ud med grus igen og vundet OL-bronze på Roland Garros tidligere på måneden, vil den 23-årige begynde sin Cincinnati-kampagne med afmålte forventninger.

"Jeg ved, at den første turnering på hardcourts ikke bliver let," sagde Swiatek, som møder Ajla Tomljanovic eller Varvara Gracheva i anden runde i denne uge.

"Så jeg vil forsøge at behandle det som en træningsturnering, men ikke på den måde, at jeg er ligeglad - mere på den måde, at jeg gerne vil implementere alle de ting, jeg har øvet mig på.

"Jeg tror, det er den bedste tilgang for mig nu."

Swiatek sagde, at Cincinnati var det ideelle sted at genstarte efter et par travle måneder på touren, mens hun forbereder sig til US Open den 26. august til 8. september, hvor hun vil forsøge at vinde sin anden titel og sin sjette Grand Slam-krone i alt.

"Jeg følte, at jeg efter OL havde brug for at nulstille og også fokusere på at få styr på min teknik og bare give den gas på banen," sagde Swiatek.

"Her er det perfekte sted at gøre det. Det føles lidt mindre skørt, men på den anden side er der allerede før turneringen mange mennesker og mange fans.

"Så man føler stadig, at det er en vigtig turnering."

Følg WTA Cincinnati Open her.