Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Danmarks Davis Cup-lodtrækning er klar til svært opgør mod Kasakhstan

Opdateret
Danmark er klar til kamp i Astana.
Danmark er klar til kamp i Astana.Foto: Dansk Tennis Forbund
Danmark møder i weekenden Kasakhstan i Davis Cup, og her kommer August Holmgren og Elmer Møller i aktion i lørdagens singler, der spilles i Astana.

Her skal først Elmer Møller kl. 10.00 op mod verdens nummer 27, den altid underholdende Alexander Bublik, inden den danske førstemand August Holmgren møder Alexander Shevchenko, der ligger nummer 57 i verden. Det er Alexander Shevchenkos første kamp siden han skiftede fra russisk til kasakhisk statsborgerskab.

"Jeg glæder mig rigtig meget. Det bliver en rigtig fed for at kunne spille frit og gå efter mine slag. Jeg tror, at vi kan vinde, hvis det hele flasker sig, og det ville være kæmpestort. Men mest af alt glæder jeg mig til en mulighed for at spille på et stort stadium igen i en Davis Cup-kamp mod et rigtig godt hold,” siger August Holmgren.

Traditionen tro fortsætter Davis Cup-opgøret søndag. Her lægges der for med en double, hvor Johannes Ingildsen og Christian Sigsgaard skal forsvare de danske farver.

Herefter følger først Bublik mod Holmgren, mens en eventuel stilling på 2-2 udløser en altafgørende kamp mellem Shevchenko og Møller.

Som altid i Davis Cup har holdkaptajnerne mulighed for at skifte ud i deres opstilling mellem de to dage.

Der spilles bedst af tre sæt i alle fem kampe. Kampen foregår i World Group I, der er det næsthøjeste niveau i den verdensomspændende landsholdsturnering. Vinderen skal til februar spille om at deltage i næste års Davis Cup Finals, der er det ypperste.